hits

UKENS OPPTUR
Endelig, etter å ha ventet siden juni, fikk de vi leier av ordnet en rørlegger til å se på dusjen. Vi har måttet dusje i skikkelig varmt vann hele sommeren, siden begynnelsen av juni og frem til nå. Av og til har jeg måttet snurre rundt i ett sett for å ikke brenne meg. Sist jeg vasket håret i dusjen fikk jeg nesten tårer i øynene, det gjorde så vondt. Men nå har vi fått vite at vi får ny dusj! 

UKENS NEDTUR
Forrige uke var igrunnen veldig fin, ikke noe å klage på fra min side. Bortsett fra at opp i alt det positive med at vi får ny dusj, som vi fikk vite på onsdag, fikk vi også vite at vi må vente til onsdagen denne uken på at dusjen skal komme på plass. Det vil si ei hel uke uten dusj, hvor vi må reise opp til mamsen og papsen for å dusje. 

UKENS SERIE
Jeg er den personen som alltid må ha noe jeg kan se på, enten om jeg følger med eller bare har det på i bakgrunnen. Men nå har jeg rett og slett sett ferdig begge seriene jeg så på, Mistresses og Hart of Dixie, og jeg kan ikke finne en ny serie. Har bladd gjennom TV2 sumo, viaplay og netflix. 

UKENS MUSIKK
Først, hvorfor er det sånn at når jeg legger til - la oss si 50 nye sanger i spillelista mi på spotify, hvorfor spiller den da alltid bare de gamle sangene? Dette skjer hver gang, det er jo en grunn til at jeg legger til nye sanger?? 

Man enough now - Chris Bandi
Unforgettable - Thomas Rhett
 

Hellllu. For et par dager (kvelder) siden da jeg skulle legge meg gikk jeg inn på youtube, på forsiden kom det opp en random video med Bella Fiori hvor hun snakket litt om bermudatriangelet - noe jeg syns er så vanvittig spennende. Etter å ha sett den ene videoen ble jeg jo helt obsessed med disse Mystery Mondays videoene hun poster hver mandag, det var da spesielt den om bermudatriangelet og den som omhandler forsvinningen av Madeleine Mccann - som de fleste siiikkert vet om. Jeg lurer såå på hva som gjør at alt dette her skjer i bermudatriangelet og hvor ble det egentlig av Madeleine Mccann?? Det er slike ting jeg kan sitte og fundere på i flere timer, lage meg opp en teori om hva som kan ha skjedd.


Det finnes jo mange teorier på hva som for eksempel kan ha skjedd med Madeleine Mccann, og flere av teoriene innebærer at foreldrene hennes var innblandet i  forsvinningen - noe jeg også tror. Jeg har et håp om at den saken skal bli løst, at en av foreldrene står frem når de er ca. 90 år og snart ligger for døden, og da forteller hva som faktisk skjedde. HER finner dere videoen om Madeleine Mccann.Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.