Goood morgen. Herlighet, i går da jeg skulle kjøre hjem fra jobb holdt jeg på å kjøre ned sikkert 10 personer - fra forsvaret. Der jeg kjører til og fra jobb kaller vi "over heia", det er ingen lys, bare skog og 80 sone. I går kveld så det ut til at forsvaret hadde noe form for øvelse hele strekningen. Plutselig labbet en gjeng av dem i veikanten, skvatt som bare det, samme med bilen bak meg. Helt mørkt, rundt en sving, møter man en haug av uniformerte militærdiktatur som virkelig matcher skogen. Kunne ikke ei gang se dem med fjernlysene. Mot slutten av strekningen (alt består av sikksakk svinger) stod de midt i kjørefeltet mitt og hadde en form for møte, rett rundt en sving(!!!!) HERREGUD FOR NOEN IDIOTER, kunne kjørt ned hele gjengen. Da jeg kjørte rundt dem holdt jeg inne tuta kjempelenge, var såååå forbanna.
Goood morgen. Allerede før kl 12:00 i dag hadde jeg vært på butikken, svidd av 800kr på mat, ryddet leiligheten og hengt opp en klesvask.

Forrige uke så Christoffer en dokumentar på Netflix om mat og hva kjøtt gjør med kroppen vår, og bestemte seg derfor for at vi to (VI TO!? Jeg også??) skulle prøve å spise vegetar-mat de to neste ukene. Dette kan bli spennende og jeg har virkelig ikke troa på at vi kommer til å klare det. Jeg elsker kjøtt, det er jo halve middagen. Brukte et par timer i går på å finne vegetar-oppskrifter, det blir jo som å bare spise grønnsakene uten kjøttet. Og nesten alle oppskriftene inneholdt squash, jeg vet ikke om jeg liker squash ei gang - hope so!
Det ække lett skal jeg si deg. I år bestemte jeg meg for å begynne å studere igjen, ikke fordi jeg vil, men fordi jeg føler at jeg må ha en utdanning. Det betyr ikke at jeg skal bruke den til noe, jeg bare føler jeg må ha en. Veldig kjipt igrunnen. Studere bare for å studere. Det gjør det ikke lettere med lesingen. Jo jeg jobber fult samtidig som jeg studerer kommunikasjon. To dager i uken jobber jeg til klokken 21:00, da orker jeg absolutt ikke begynne å lese når jeg kommer hjem. De andre dagene slutter jeg på jobb 16:00, men det er så utrolig vaskelig å sette seg ned etter en lang dag på jobb for så å lese en hel haug av kapitler.

Jeg klarer ikke lese uten å gjøre noe annet samtidlig. Jeg må enten høre på musikk (helst sanger jeg ikke kan teksten på, slik unngår jeg å synge med og heller konsentrere meg om boka) eller se på serie i tillegg til å lese samtidlig som jeg noterer. Eneste måten å huske det jeg leste på er å notere, helst for hånd. For et par år siden da jeg tok første året på Markedsføring og ledelse, noterte jeg flittig til den ene boka i Organisasjonsfaget, etter å ha blitt ferdig med hele boka var jeg storfornøyd med notatene - det eneste negative var at notatene var på flere sider enn selve boka, jeg hadde rett og slett skrevet ei ny bok (på pc). Det var jo til ingen nytte før eksamen, kunne ikke skumlese notatene før eksamensdagen, da måttet jeg lese mer enn hele boka.. 

 
UKENS OPPTUR
Endelig, etter å ha ventet siden juni, fikk de vi leier av ordnet en rørlegger til å se på dusjen. Vi har måttet dusje i skikkelig varmt vann hele sommeren, siden begynnelsen av juni og frem til nå. Av og til har jeg måttet snurre rundt i ett sett for å ikke brenne meg. Sist jeg vasket håret i dusjen fikk jeg nesten tårer i øynene, det gjorde så vondt. Men nå har vi fått vite at vi får ny dusj! 

UKENS NEDTUR
Forrige uke var igrunnen veldig fin, ikke noe å klage på fra min side. Bortsett fra at opp i alt det positive med at vi får ny dusj, som vi fikk vite på onsdag, fikk vi også vite at vi må vente til onsdagen denne uken på at dusjen skal komme på plass. Det vil si ei hel uke uten dusj, hvor vi må reise opp til mamsen og papsen for å dusje. 

UKENS SERIE
Jeg er den personen som alltid må ha noe jeg kan se på, enten om jeg følger med eller bare har det på i bakgrunnen. Men nå har jeg rett og slett sett ferdig begge seriene jeg så på, Mistresses og Hart of Dixie, og jeg kan ikke finne en ny serie. Har bladd gjennom TV2 sumo, viaplay og netflix. 

UKENS MUSIKK
Først, hvorfor er det sånn at når jeg legger til - la oss si 50 nye sanger i spillelista mi på spotify, hvorfor spiller den da alltid bare de gamle sangene? Dette skjer hver gang, det er jo en grunn til at jeg legger til nye sanger?? 

Man enough now - Chris Bandi
Unforgettable - Thomas Rhett
Hellau. I går etter jobb tok vi begge i og ryddet leiligheten, vasket litt og deretter tok turen på butikken for å handle litt mat. Jeg kan faktisk ikke huske hva vi spiste?? Herlighet.

I dag var planen å lese litt, 3-4 kapitler. Prøver å henge med på skolen, men det skal ikke være lett når man jobber fult i tillegg. Når jeg kommer hjem etter en lang dag på jobb, så har jeg stort sett ikke lyst til å sette meg ned og lese. Har heller ikke lyst til å bruke hele frihelger på å lese, men kan ikke alltid få det som en vil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har fått opp et par rammer på veggen, skal etterhvert få handlet flere og henge opp en stor flekk med rammer, bildene som er i skal selvfølgelig ikke være der, har prøvd å bestille et par plakater fra wish, så vi for se hvordan de ser ut når de kommer. Kan bli spennende. Hater også tvbenken, den ser alltid så rotete ut. Har prøvd flere forskjellige kurver i hyllene, men ingenting funker.
Joda. I did it. Hadde virkelig trodd jeg kom til å feige ut denne gangen også. Men jeg måtte få ideen om kort hår ut av hodet, og det eneste som fungerer da - er å klippe det. Har gjort dette to ganger før, angrer like mye hver gang, men jeg lærer aldri. Så sånn er det. Christoffer vet ingen verdens ting om dette her, og han har sagt hvor mye han hater kort hår, så han får seg en stor overraskelse når jeg kommer hjem fra jobb i kveld. Spennende. Can't wait. Han sa han kunne gå med på å klippe det rett over puppene, det skulle gå fint. Jaja, rett over og noen 2,3,4,5 cm over er vel det samme?
Gudd mårning. I dag våknet jeg av migrene, lenge siden sist, kan ikke si at jeg har savnet det. Men what to do; ikke noe å gjøre med det.

Kom meg opp av senga etterhvert og begynte å lage salat, tok sin tid med et par sittepauser (dramatisk), men ble ferdig til slutt. Har nå bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å lage niste, jeg har en tendens til å bruke mye lenger på lunsj, og det må vi få en stopp på. Kunne spart så vanvittig mye penger på å ikke kjøpe salat på Meny flere ganger i uken. Blir dyrt.

Anyways, ha en fin dag.
Hellllluu. Nå har jeg fått skrudd sammen stolene og satt dem på plass. Se så fine de er da. Gotta love them altså.

Det er søndag, og det betyr film. Begge to ligger rett ut på sofaen, jeg er en smule forkjøla og han ligger med feber. Så vi blir nok her resten av dagen; eneste er at vi må vel kanskje finne oss litt middag. Blir ikke bedre av å sulte lizzzom, eller hva? Ha en fin søndag.
God morgen. Denne uka har vi prøvd å unngå butikken, rett og slett leve på det vi har hjemme. Ettersom vi har to fulle kjøleskaps-fryser med mat. Det har gått fint. Men i dag må jeg ta turen på butikken, det er søndag i morgen og jeg vil ha goood frokost! Ikke havregrøt.
Jeg og samboeren (som det så fint heter) har egentlig en avtale om at jeg vasker, alt som skal vaskes, om han tar seg av støvsugingen. Jeg kan ikke beskrive hvor sterkt jeg misliker å støvsuge. Kan vel si at det er på grensen til at jeg heller legger meg ned på alle fire og skrubber gulvet med en tannbørste - det er ikke langt i fra.

Men så er det jo det da, hvor ofte tror dere han faktisk støvsuger? Kanskje en gang i måneden, etter litt mas fra meg. Men guuuess what?? På onsdag da jeg kom hjem fra jobb lå han på alle fire og krabbet rundt, tørket støv, alle møblene i stua var flyttet på så han kunne vaske under og bak dem. Jeg var helt i sjokk, og ikke minst storfornøyd. Helt fantastisk. 

Btw. jeg har vært borte fra blogg.no ei stund. OG HVORFOR ER BILDEKVALITETEN BLITT HELT SJIIIITTT?


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits