Heihei. I dag føler jeg virkelig jeg har fått mye ut av dagen, men har igrunnen ikke gjort særlig mye. Jeg har vært på jobb som alle andre dager, deretter spist middag, tatt en tur ut med Gunn. Jeg og Gunn koste oss med epler, plommer og pærer på jordet, Gunn hadde til og med med seg sitteunderlag, så vi ble sittende på jordet en liten time og snakke. Deretter byttet jeg og pappa olje og oljefilter på bilen min, så nå er den god som ny, neida, men jeg trenger ikke bekymre meg for olja. Og nå før leggetid har jeg installert The Sims 4, ja jeg kjøpte det, jeg kunne ikke la være. Det er suuuperkult, bortsett fra at jeg ikke skjønner en dritt! Har ikke prøvd ut noe som helst enda da, nesten, får håpe jeg skjønner litt mer etterhvert. For øyeblikket ser det litt håpløst ut, men finner alltid ut av det! Når jeg skulle legge inn et bilde her, kom jeg plutselig på at jeg bruker Mac´en for øyeblikket og der har jeg enda ingen bilder, annet enn noen tullete bilder fra en joggetur. Uklare stygge bilder rett og slett.

NOEN SOM HAR PEILING PÅ MAC????? Jeg elsker den. Men skjønner ikke en dritt av og til. Jeg irriterer meg grønn hver gang jeg skal scrolle nedover, for da må jeg bruke piltastene!! Går det ikke ann å få opp den derre man kan dra ned på siden, den greia, på høyre side langs skjermen, som man bruker for å scrolle nedover og sånn? Den kommer jo bare opp fort når jeg bruker piltastene opp og ned, så må jeg forte meg å ta tak i den med selve pilen, slik at jeg kan dra den opp og ned??? Hjeeeelp. #mac #hjelp #thesims4 

God natt :-)
God morgen! I dag kommer The Sims 4 ut! Kjære vene, jeg har så vanvittig lyst på det. The Sims 2 (og litt 1) var favorittspillet mitt som mindre, jeg spilte det hele tiden! Det var så morsomt å kunne skape sine egne simmer og styre dem gjennom livet. Det høyeste var jo bare å lage hus. Men nå er det lenge siden jeg har spilt sims, men i går da jeg hadde lite å gjøre på jobb fikk jeg sett litt på hvordan det nye Sims 4 ville se ut, det ser så gøy ut! Så mye nytt! Men det er jo himla dyrt med tanke på at jeg kanskje kommer til å spille det to-tre ganger og så legge det fra meg. Det er 600kr rett ut av vinduet. I tillegg til at jeg nettopp har kjøpt Mac, og de lager ikke sims 4 til Mac, med det første. Og den vanlige pc'n min overlever ikke så veldig mye lengre.

#thesims4 #spill #thesims3
Det er så mye hjelp å få. Herregud. Nå har jeg gått i 7 lange uker med nyrestein og det er så ubeskrivelig vondt. Det sies jo at nyrestein er noe av det verste man kan få (og det er ingen tvil!), med tanke på smerter. Smertene du får av nyrestein sies også å være mye verre enn en fødsel. Mange voksne damer som har unger og som har opplevd nyrestein sier at de ville heller født 10 unger til i stede for å ha nyrestein. Og det kan jeg nesten tenke meg til, uten at jeg noen gang har født et barn. Nyrestein er bare så vanvittig vondt, har faktisk ikke ord for hvor vondt det er.

For tre uker siden tok jeg CT for å finne ut hvordan det lå ann med steinen, og før den dagen jeg tok CT hadde jeg allerede gått med steinen i fire uker, og fire uker før CT´en fikk jeg også beskjed av legen om at jeg kunne gå litt til med steinen, men burde absolutt ikke gå med den i over tre uker, det ville ikke være bra for meg.

Forrige uke (2 uker etter CT´en) ringte legen fra sykehuset, han syns ikke det var noe greit at jeg hadde gått så lenge med steinen, da tenkte jeg bare "Hvorfor i helvette har du ikke sett på CTbildene ei uke tidligere?". For det var nettopp han som sa at jeg ikke burde gå lengre enn 2-3 uker. Jeg ble da henvist til ei anna avdeling (dette er en uke siden nå), og mams har ringt sykehuset hver dag for å høre hvordan de ligger ann, men de har enda ikke sett på henvisningen. Jævla effektiv gjeng!? I Danmark tok det dem 30-40 minutter å få sett på CTbildene. Ja jeg havna på sykehuset i Danmark. Gøy. Det var den ferien.

Her går jeg og har så vondt at jeg senest i dag nesten vurderte å kjøre i hundre og helvette inn i en fjellvegg på vei hjem fra jobb. Jeg måtte gå tidligere fra jobb i går på grunnen av store smerter. Var sykemeldt i sommer. Det går utover jobb, trening, humøret, rett og slett hele hverdagen, og ikke minst søvnen. Jeg sover jo ikke. Men sykehuset har jo all verdens tid. I verstefall kan nyra mi gå til helvette om jeg går for lenge. 

Jeg vet det er sikkert mange andre som også trenger hjelp på sykehuset. Men herregud, det er måte på!?!?

#syk #nyrestein #ubrukelig #sykehus 
Heihei. For det første, blogging er kleint. Jeg har hatt utrolig mange blogger opp i gjennom årene, jeg kan ikke en gang huske hvor mange. Jeg har alltid vært veldig glad i å blogge, det ender alltid opp med at jeg lager en ny blogg (jeg har fortsatt cliick.blogg.no, som jeg har hatt lenge, og ikke kommer til å slette). Men har alltid slettet bloggene fordi det er noe som hele tiden sier at blogging er kleint, hver gang jeg skriver ett innlegg er det en liten stemme i hodet mitt som sier "det er så kleint". Jeg tenker aldri på det når jeg leser andre sine blogger, med mindre bloggen bare består av kleine fjortisbilder. Det som gjør blogging kleint er når kjente, venner og slikt, leser bloggen, det er superkleint. Jeg leser bloggene til de jeg kjenner, tenker ikke over det. Men tanken på at folk skal lese det jeg legger ut og det jeg skirver er bare helt på trynet til tider. 

 #kleint #fjortis
Heihei. Nå er jeg på plass på jobb, og jeg merker at det er alt for tidlig. Men ja, over til poenget. Den siste tiden har det vært veldig populært med det jeg kaller bestemorsandaler. Jeg aner ikke hva de kalles, men de har helt sikkert et fancy navn. Men jeg velger fortsatt å kalle dem bestemorsandaler, og når jeg sier det, tror jeg de fleste skjønner hvilke sko jeg snakker om. Besta og bestemor har hatt slike sko så lenge jeg kan huske. Har aldri sett noen andre med slike sandaler enn gamle damer, før nå. Alle tripper rundt på dem. Og jeg kan ikke fatte hvorfor, de sandalene er direkte stygge! Æsj. Fysj. De er jo nesten på lik linje med crogs, og de går man ikke med offentlig. De sandalene tilhører bestemødre, ikke unge jenter. Huff huff huufff. Sikkert mange som syns de er kjempestilige, men jeg har ikke ord for hvor stygge de faktisk ser ut på alle, på alle som ikke er gamle damer. De får føttene til å se store og klumpete ut, jeg skjønner ikke greia.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits