Goood morgen. Nå sitter jeg foran tv'n med dagens andre kaffekopp. Stod opp tidlig for å ut på senteret å kjøpe de siste tre stolene jeg trengte til spisebordet. Stolene er fra søstrene grene og de har vært superpopulære. Jeg syns selv de var forferdelige da de først fikk dem inn, og før jeg visste ordet av det siklet jeg etter dem selv, men på det tidspunktet var de jo blitt så populære at de nesten ikke var å få tak i. Sååå i dag jukset jeg litt og gikk inn på senteret før det åpnet for å stå klar, der stod det allerede et par andre ansatte fra senteret som også skulle ha. De som kom løpende inn når senteret åpnet ble jo selvfølgelig veldig irriterte på oss som allerede stod der. Alt er lov i krig og kjærlighet? Er det det de sier? Nei? Husker ikke.

Jeg fikk da ihvertfall sikret meg de tre siste jeg trengte. Om en liten time må jeg komme meg ut der igjen, for å gå på jobb. Kl. 13-21.
1. Spise frokost med svigers hver dag eller aldri bli gift?
Jeg tror jeg hadde gått for å aldri bli gift. Kan jo fortsatt ha kjæreste eller være forlovet? Eller?

2. Bade utendørs hver eneste morgen eller bare dusje en gang i uken?
Vet du hva, jeg tror jeg måtte gått for å bare dusje en gang i uken, det finnes jo mange måter man kan vaske seg på. Hadde investert i et badekar tror jeg.

3. Alltid blende alt du spiser, eller ha ketchup på alt du spiser?
Jeg virkelig hater ketchup, det smaker helt forferdelig. Men hallo, ingen som sier at maten må være overfylt med ketchup. Kan vel bare ta en liten strek.. For hvor kjipt ville det ikke vært å alltid blende all maten?

4. Ville du vært en kjempehamster eller en miniflodhest?
Definitivt en miniflodhest, tenk noe så skjønt da!

5. Klemme fingeren i hver eneste dør du går gjennom eller falle ned hver eneste trapp du går i?
Falle ned hver eneste trapp. Hadde prøvd å unngå alle trapper og i tillegg kanskje gått med hjelm og rumpebeskyttelse, sånn i tilfelle jeg måtte tatt trappen.

6. Eie en enhjørning eller en valgfri pokemon?
En valgfri pokemon. Aldri likt hester, og en enhjørning er jo bare en hest med et horn midt i panna.

7. Håroppsettet til Eli Hagen eller stemmeleiet til Linni Meister?
Stemmeleiet til Linni. Definitivt.

8. Ville du byttet kjønn hver gang du nyser eller ikke kunne se forskjell på en baby og en muffins?
Jeg nyser hele tiden, så det hadde blitt litt vanskelig. Tror jeg måtte gått for mulighet nummer to, ikke sett forskjell på en baby og en muffins. Jeg er somregel ikke den som skriker etter å få holde små babyer. Bare glad for å slippe.

9. Alltid våkne opp med kraftig hangover/hodeverk eller aldri få lov til å sove med dyne/teppe?
Jeg har allerede overlevd noen år med det å våkne med kraftig hodeverk, så hadde klart det fint, blir vel en vane.. Kunne aldri tenkt meg å sove uten dyne eller teppe. Det å pakke seg inn under dyna etter en lang dag må være den beste følelsen.

10. Eget privatfly eller muligheten til å bytte ut bilen med valgfri ny bil en gang i året?
Bytte bil. Jeg elsker å kjøre bil, og er livredd for å fly. 
Herlighet! Se så nydelig et bestikk! Jeg har ventet på dette bestikket helt siden vi fikk varepermen med bilde av alle høstvarene, og det er lenge siden. Var veldig redd for at det ikke skulle være like fint i virkeligheten som på bildene, men herlighet, det var bare mye finere i virkeligheten. Kjøpte med meg ei pakke med en av hver del hjem for å teste det ut og sjekke hvordan det så ut etter et par turer i oppvaskmaskinen, og joda, det er fortsatt like fint! Får bare lyst til å spise alt av mat med kniv og gaffel nå. 
Det beste jeg vet er god tid før jobb, god tid til å lage en god frokost og en kopp kaffe. Men denne kaffedrikkingen går stort sett aldri smertefritt.

På mandag lagde jeg meg en kaffe og et stort glass med c-vitamin (begynner og bli snufsen). Og fornuftige meg valgte å bære en stor pose med ei yogamatte og en haug av nye putetrekk i samme hånd som kaffekoppen, og glasset med c-vitamin i den andre hånda. Hvordan tror dere det gikk? Posen med yogamatta smalt i sjenken i stua og det dunket jo hele armen min vegg i mellom og viiiiips(!!) kaffe over alt! Jeg tuller ikke når jeg sier at det var 1 cm igjen i koppen. Det var kaffe på sofaen, sjenken oppi posen med de nye putetrekkene og over seriøst hele gulvet. Og nesten oppi kurven med den rene klesvasken jeg hadde brettet sammen, heldigvis slapp jeg unna det.

Så med det sier vi GOD MORGEN!

Processed with VSCO with hb2 preset
DEL 2 - Vet dere hva jeg innså da jeg leste gjennom de her innleggene? Det MÅ være på grunnen av alt det jeg gjorde da jeg var liten at jeg har så dårlig karma nå, karma is a bitch. 

Såpehåndtak: Joda, dette er mange år siden. Den tiden da vi dro på sommerleir og koste oss, ble kjent med masse nye mennesker og alt det der. Det ble ikke akkurat så veldig godt tatt i mot da jeg og ei til smørte inn alle håndtakene til rommene med såpe. Etter vi hadde vært på samling og alle skulle til rommene ble det kaos i gangen når hver eneste person ble full av såpe på hendene på vei inn på rommet. Uskyldig liten spøk, noen tar ting så tungt!?

Gress på bilruta: Tror dette må være noe av det mest idiotiske påfunnet jeg har vært med på, det har jeg skjønt etter jeg fikk meg bil. Jeg hater når jeg får skitt og drit på bilen. Og når jeg var liten gjemte jeg og en kamerat oss bak en stor busk, slik at vi kunne sitte gjemt der for så å kaste gress og mose ned på bilene som kjørte forbi. Litt myk mose og gresstuster skader vel ingen tenkte vi, men herligefred så sinna han ene mannen ble, vi gjorde aldri dette her igjen. Jeg må si at jeg virkelig forstår denne her sinte mannen, jeg hadde blitt fly forbanna selv. Men hvor gamle var vi? 6-7 år?

Ansvar for nøkkelknippet: Jeg skulle på leir for tredje gang, han som var leirleder kjente jeg igrunnen ganske godt etter de to andre leirene vi hadde vært på tidligere. Men denne gangen hadde jeg tatt med meg to nye venninner, og vi var de første som kom til stedet. Leirlederen gav meg nøkkelen og sa "Se her, gå å finn rommene deres, men kom rett opp med nøkkelen etterpå, jeg kjenner jo deg Heidi, stoler på deg". Selvfølgelig valgte jeg og hu ene å utforske, så vi prøvde nøkkelen over alt, siste stedet så ut til å være en barnehage, men der gikk en himla alarm og det hylte og vi løp som to livredde katter tilbake til rommet, hoppet opp i sengene og latet som ingenting. Da kom hun ene leirlederen, sint og spurte om det var oss, vi svarte nei der vi lå i senga andpustne som to idioter. Huff.

Låst ute fra leiren: Har funnet på mye gøy på leir. Men dette her var både morro men samtidig litt kjipt. Jeg og ei anna jente som jeg hadde møtt på leiren snek oss ut i 1 tiden på natta (vi var ikke gamlere enn 10-11år), vi lusket rundt, banket på vinduer og tullet med de andre, plutselig innså vi at døra hadde blitt låst, vi kom oss ikke inn igjen, det begynte og pøsregne og der stod vi. Jeg i silkepysj, kliiisssvåt, og samme med hun andre. Vi banket som gale på vinduet til rommet vårt i håp om at de to andre på rommet skulle våkne for å slippe oss inn igjen, vi klarte å få kontakt med dem til slutt. Men på vei inn igjen ble vi tatt for å være ute, så dagen etter måtte vi rett og slett vaske doene som en liiten straff. 

(de som har sett TVD förstår överskriften, btw, tror jeg har klart å skifte til svensk tastatur på macen, noen som vet hvordan jeg kan fikse det??)

 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits