Jeg elsker kopper, krus og alt det der! Forrige uke fikk vi inn disse søte krusene, fargene er såå fine! Trine syns det så ut som tannglass. Jeg syns de er superfine! 

Vi har også fått inn masse nytt i betong-serien. Før hadde vi igrunnen bare noen potteskjulere og noen runde fat, kjøpte jo selvfølgelig dem. Men nå har vi fått inn lysestaker, firkantede fat, små hus og enda litt til! Putene, pleddet, fatet, telysholderen og lysestaken på bildet over er fra Kremmerhuset! Gleder meg så til de nye varene kommer nå til uka, enda mer fint! Mange stilige bilder og en hel masse annet.

I morgen er det tilbake til jobb, kl. 08:00 - 21:00. Blir en lang dag. Denne søndagen har vært helt fantastisk, eneste fridagen min på lenge. Har ikke gjort noe som helst i dag, annet enn å slappe av og rydde litt. Gleder meg til å stå opp halv sju i morgen, alltid like morsomt! Går liksom aldri lei av mobilen som ringer og vekker meg midt i nok en fantastisk drøm, det er bare herlig. Alle burde prøve det.

#nyheter #kremmerhuset #interiør
Jeg er så vakker

Jeg sitter på jobb og har en god time igjen her før jeg tar turen videre til Kremmerhuset for så å jobbe der til klokken 9. Deretter går turen rett til Egon sammen med to kamerater, koselig! De har jo bare verdens beste mat på Egon!
God morgen! Nå er jeg på plass på jobb, har vært det siden klokken 8. I dag er det nyåpning av butikken (Bavaria Krs.). Utover dagen blir det pølseservering og masse annet, blir nok spennende. Har hatt lite å gjøre de siste dagene, så jeg har brukt tiden på å tegne.

Fikk snap av mams. Lillegutt er på vei til dyrlegen, han kan rett og slett ikke gå. Ser nesten ut som hele beinet/skuldra er ute av ledd, den bare henger der, huff. Pys har vært så vanvittig uheldig for tiden.. Først syk i tre uker og nå dette. Dakar gullet!
Heihei! Fint vær i dag? Men jeg sitter inne på et kontor og venter på telefoner, samtidig som jeg tegner litt. Lite telefoner i dag, men jeg storkoser meg igrunnen, tjener penger på å tegne liksom. Men det er jo litt slitsomt også, tretten timers jobb i dag også, slutter ti på fire her i dag og begynner klokken fire på kremmerhuset. Vi har fått inn så vanvittig mye fint på kremmerhuset nå! Skal kjøpe med meg hjem noen ting i dag, lysfat, krus og hus, hus faktisk.

 

Men tilbake til tegningen. Ha en fin dag videre! :-)
Heihei. Nå sitter jeg på jobb og venter på enda flere telefoner. Har vært på jobb siden klokken 8, er temmelig trøtt. Står aldri opp så tidlig som halv 7, ikke en gang da jeg gikk på skolen. Klokka nærmer seg fire og jeg er snart ferdig her, men deretter er det bare å kjøre rett opp på senteret for så å komme meg på jobb der. På Kremmerhuset. Der skal jeg være til senteret stenger klokken 9, dette blir en lang dag. Samme i morgen og fredag, MEN penger blir det jo!

 

Denne koppen fikk jeg til bursdagen, har lenge hatt veldig lyst på den, jeg elsker kopper og slikt. Men den er vanvittig praktisk, når du tar ut sugerøret lekker den ikke og den er perfekt til smoothie! Selv pleier jeg å ha vann i den, med masse isbiter. Det er så mye gøyere å drikke vann slik enn bare fra et vanlig glass, rart det der.

 

Men, back to work. Gleder meg til å komme hjem og hoppe i dusjen! Koppen er forresten fra Enklere Liv, den koster vel 180kr, men er så verdt det! Haha. Ha en fin dag videre!
Heihei! I dag har jeg og Hege fått gjort litt av hvert, vi tok også en tur til senteret fordi jeg har lenge hatt planer om å kjøpe nye puter. Fikk kjøpt meg den blå og sikksakkputen, begge to er nyheter som vi nettopp har fått inn på jobb, zikzak serien begynner å bli litt gammel da, men er fortsatt like stilig! Den stikker seg ikke så ut i virkeligheten som på bildet, den ble veldig hvit og litt vill på bildet. Fikk også kjøpt meg litt nytt til lysfatet mitt, de to telysholderne og de små klumpene til å ha liggende rundt. Telysholderene er også fra Kremmerhuset!

I samme slengen tenkte jeg også jeg kunne si at Kremmerhuset i markensgate har fått seg instagram, du finner den her. Der finner du etterhvert masse fine ting som vi har i butikken, og masse inspirasjon! Det er ikke så mange bilder der enda, men det er jo bare et par dager siden instagrambrukeren ble lagd! Følg med, så kommer det masse fine nyheter, vet at det kommer masse fint til uka, ihvertfall en god del som jeg har ventet på omtrent hele sommeren.

GOD HELG!

 
Kjære vakre vene. Jeg vet det sikkert er en hel haug av mennesker som er totalt uenig med meg i dette, for det har jeg hørt før. Jeg leste nettopp ett innlegg om at barn må få lov til å være barn, de må få lov til å grise med maten, hoppe i sofaen og gjøre all slags kreativ ugang de finner på, de må få lov til å spise maten sin med tærne. Noen vet kanskje hvilket innlegg det er snakk om, for det har vært mye delt på facebook. Men herregud da folkens. Jeg syns det innlegget gir inntrykk av at de som ikke lar barna sine spise middagen med føttene er dårlige foreldre. Innlegget heter Mine ufordraglige barn, hvis jeg husker riktig. Jeg ville nesten heller vridd tittelen om til "ufordraglige foreldre", nesten. Stakkars barn vet jo ikke bedre, men de burde vite at føttene ikke skal være oppi maten ved middagsbordet. Det handler ikke om at barn må få lov til å være barn, om at de må få lov til å gjøre alt det kreative de finner på, ja selvfølgelig skal de få gjøre som de vil, men til de grader.

Alle de som kjenner meg vet at jeg ikke er en stor fan av barn. Det høres fælt ut å si det, men noen barn avskyr jeg rett og slett. Høres jo ut som jeg ikke har et hjerte, men slik er det bare. Og det gjør det ikke så veldig mye bedre at jeg hater mennesker som griser med maten over alt på jord, og det er det jo spesielt barn som gjør. Men så er det jo opp til foreldrene å lære barna en smule hva som er riktig og galt. Stakkars barn kan jo ikke vokse opp og tro at det å spise middag med tærne er normalt? Jeg vet jeg er hysterisk når det gjelder barn og grising med maten, men det vil jeg være når jeg får barn, jeg vil ikke at barnet mitt skal gå rundt med nougatti fra øre til øre. Det er ekkelt. Uansett hva dere sier. Æsj. Og igjen, barna vet kanskje ikke bedre, så det er opp til foreldrene.

Selv kan jeg ikke finne ett eneste bilde av meg selv med mat rundt munnen som liten, kanskje bare en liten smule i munnviken. Jeg har blitt lært opp siden jeg var bitteliten at maten skal i munnen, og ikke i ansiktet, og jeg syns det er helt topp at mams var så flink med å holde maten unna ansiktet mitt. 

Jeg leste en del av kommentarene til innlegget det er snakk om. Folk syns det er fantastisk at barna griser med maten, hopper i sofaen og omtrent tegner på veggene. Joda, hvis du vil ha en slik unge, så værsågod. Det burde virkelig være noen grenser. Det er jo faktisk en reklame på tv, husker ikke hva det er reklame for, hvor de filmer en masse småbarn med masse grøt fra øre til øre, jeg mister alt som heter matlyst av den reklamen. Det er ikke søtt eller sjarmerende en eneste plass.

 
Noen som husker den filmen? Den begynner å bli noen år nå, fant den nettopp i hylla blandt en hel haug av filmer. Den var ikke så gøy som jeg husket. Haha.
Heihei. I dag stod jeg opp grytidlig for å komme meg på jobb. Lenge siden jeg har stått opp så tidlig. Men nå er jeg hjemme igjen, godt plantet i sofaen og klar for å se et par episoder av Sons of Anarchy før middag. Deretter blir det en tur på trening hvis jeg klarer å komme meg ned dit, eier ikke viljestyrke når det gjelder trening!
Juhuu. Nå kom jeg nettopp hjem fra en lang skogstur. Fikk mams med meg ut i skogen i stede for å ned å trening, for jeg syns det hørtes lettere ut med en gåtur. Men herregud så tung, ei runde på 3,3km i skogen, med bare oppoverbakker er så sykt tungt!!!

 

Tidligere var Trine oppom med en liten gave som hun kjøpte i Sverige, verdens beste godteri og ett armbånd. Herlig!Heihei! I dag har jeg vært på senteret for å kjøpe meg et lite kamera. Jeg har allerede to speilreflekskamera, men de er så store og jeg orker aldri drasse dem med meg, så det blir ikke mye bilder. Men nå har jeg ordnet meg et lite kamera! Gikk hardt for seg på Elkjøp. Jeg stod der og kikket på kameraene, ante fred og ingen fare. Men plutselig var det noe som krøyp oppover ryggen min, inni genseren min, fikk litt panikk og endte opp med et vepsestikk midt på ryggen, herregud. Dumme dyr. Så da gikk jeg ut av butikken med nytt kamera, nytt minnekort og ett nytt stikk på ryggen! Fantastisk.
Jah, i dag har jeg bursdag. Fikk feiret i går kveld, det var kjempekoselig! Og nå kom jeg nettopp hjem fra Egon, verdens beste mat! Er utrolig mett, venter på at det skal gi seg slik at jeg kan spise enda litt mer kake, og ikke minst sjokoladefondant, det er det beste i hele verden.

Alt i alt, så har jeg hatt en fin bursdag. Fikk det jeg ønsket meg, ønsket meg egentlig ingenting, annet enn et skjerf fra Gina Tricot, og det fikk jeg av mi søster. Thanks!

God morgen! Nå har jeg kommet meg på jobb, merker jeg er litt trøtt, men det kommer seg etterhvert!
I kveld blir det bursdagsfeiring, juhuu! Har bursdag på søndag, så da feirer vi i kveld og så blir det ut å spise med familien på søndag, koselig!

Ha en fin lørdag!
10/8: Klemte fingeren to ganger, samme fingeren!

Allergi: Jeg elsker dyr mer enn noe annet, men jeg var så himla heldig og ble allergisk mot pels og pollen som 6åring. Love it! Jeg er kjempeallergisk, det vil si, 97% allergisk målt på en eller annen skala mot katter. Katter og hester er verst, men jeg liker ikke hester uansett, så det gjør ingenting. Men katter derimot, jeg elsker dem! Jeg har alltid hatt lyst på katt, og for ett år siden om noen dager, skaffet vi oss katt. Verdens skjønneste, herligste lille skapning, men som på bildet under ser helt på trynet ut. Jeg lever med ei katte i hus. Jeg sliter med pusten på grunnen av katta, tett nese, klør i øyna og alt det du kan tenke deg. Men jeg er så glad i godgutten min at jeg er villig til å leve med dette. Mange mener at allergi er en grunn til at de må gi bort dyret, men det er ikke det, skjønner at folk syns allergi er plagsomt. Men når det gjelder allergi, kan ikke jeg bli no særlig mer allergisk, og jeg klarer å leve med det, blir lei til tider, men når jeg ser på den skjønne katta, velger jeg å glemme allergien. Det er tåpelig med folk som sier at de må nødt å avlive dyret pga allergi hvis de ikke finner en ny eier. Prøv å lev med det, litt lengre, så kanskje ikke du trenger å ta livet av en liten stakkar!


Klissvåt: Vi var på klassetur, og gjett hva jeg klarte? Jeg klarte å falle med hele meg i en bekk. Det var kjempegøy, jeg lover. Jeg ble klissvåt, gjennomvåt, kald og forkjøla. Gøy.

Mobilen: Jeg var i bursdag, og av en eller annen grunn satt vi oppå taket til garasjen, og jeg mistet mobiltelefonen min ned, rett i bakken. Kult hæ?

Hodeverk: Jeg har konstant migrene. Det har jeg hatt i rundt 4 år nå, det er ingenting som hjelper mot det. Ingenting, ingen tabletter, absolutt ingenting. Så jeg må rett og slett bare leve med migrene, har prøvd akupunktur og kiropraktor og alt annet som går ann, men neida. Herlig eller hva. Litt ekstrem hodeverk nesten hver dag gjør bare livet litt mer spennende. Du kjenner at du lever liksom. Det skal være sikkert og visst.


Knekt tann: Jeg knakk den samme tanna mi to ganger som liten. Første gangen var pappa sin feil! Han stod i den ene enden av stua og ropte "kom heidi" med åpne armer, i det jeg kom løpende flyttet han seg og jeg løp rett i veggen og knakk tanna, hyggelig familiehistorie? Andre gangen løp jeg på et fleezeteppe som lå på gulvet (for gøy), og så trynte jeg med ansiktet rett i gulvet. 
Juhuu. Nå har jeg vært på trening for første gang på lenge. Skulle igrunnen komme i gang med treningen etter den lille ferien min, men så fikk jeg jo nyrestein og da forsvant hele muligheten til å trene. Men nå i dag, tok jeg meg sammen og kom meg ned på trening, det var fælt og ikke minst tungt, men det er utrolig deilig nå som jeg er ferdig! Resten av dagen blir nok temmelig slapp, ingen planer. Ikke en eneste en, kanskje være med mams og paps for å kjøpe bursdagsgave til meg. Juhuu!!

Sjekk hvor skjevt smil jeg har. Vet jeg har skjevt, men det var sykt tydelig på det bildet. Wow.
Juuuhuuuu, god morgen! Til søndag har jeg bursdag, 19 år, stor jente jo, til og med snart hatt lappen i et helt år. Sykt. I går kveld kom Trine opp med bursdagsgaven min ettersom hun reiser til Sverige i dag. Gaven var delt i to, en med pakkepapir og en uten. Den gaven som var pakket inn har jeg valgt å spare til søndagen, håper jeg klarer å vente da, spennende med gaver! Men det jeg fikk uten om den var den syykt fine kassen på bildet over, det som er inni kassen og det skiltet som står baki der, alt er hjemmelagd! Det er så sinnsykt fint! Fikk enda litt til, men det har jeg ikke fått plassert på rommet enda. Men se på det da, se den kassa, de er så fine! Mye finere enn de man får kjøpt i de fleste butikker!
Da var det kvelden. Mange har vel allerede begynt på skolen, og noen begynner i morgen. Misunner ingen av dere som skal på skolen. Men til alle dere som skal på skolen, kos dere! Nå skal jeg se et par episoder av Sons of Anarchy før jeg legger meg, god natt! 
Fjerde dagen med migrene. Det er så herlig, eller hva? Så i dag bestemte jeg meg for å ta meg en lang gåtur, hadde egentlig planer om å komme meg på trening denne uken, men funka ikke så veldig bra med tanke på hodeverken. Så da ble det gåtur. Det var fantastisk med litt luft! Merker at sommeren begynner å forsvinne, det er forferdig kaldt ute, ihvertfall i dag.
Det er alltid noen sanger man aldri klarer å få ut av hodet. Jeg har mani med å bli hekta på sanger jeg ikke kan teksten på, jeg kan kanskje et ord eller to, resten av teksten finner jeg bare på selv. Regner med de fleste kjenner seg igjen der? Ihvertfall fra noen år tilbake da alle gikk å sang på Mamma Mia sangen, vi kunne svært lite av teksten, som jeg husker, sang alle på den sangen, men ingen sang de samme ordene. Jeg vet ihvertfall at jeg sang helt på trynet feil. 

Ring Meg av Gabrielle må være tidens verste sang. Du får den aldri ut av hodet, og den er ikke fin, helt ok første gang du hører den, men så blir den bare rene plagen. Det er jo mange mange sanger man aldri får ut av hodet. De siste dagene har jeg gått og nynnet på en melodi fra Løvenes konge, den derre haaa si penjaaa blablabla.. aaner ikke hva de sier, men noe i den duren der.
Jeg har sett så vanvittig mange tv-serier. Det er helt sykt. Ettersom jeg gikk på medier og kommunikasjon i tre år ble det jo mye tid til overs, og den tiden brukte jeg stort sett på å se på serier. Så jeg hadde noen fine år på skolen, storkoste meg til tider. Men så har det seg slik at jeg ikke alltid klarer å henge helt med i seriene, jeg faller ut, midt i en sesong. I de fleste seriene faller jeg ut i sesong 4, merkelig nok. De seriene jeg kommer på nå, som jeg er midt inni er Frustrerte Fruer, Grey's Anatomy, True Blood, White Collar, Awkward, Sons of Anarchy, Make it or break it, 90210 Beverly Hills, The Carrie Diaries, Prison Break, The Sicret Circle, Gossip Girl osv. Jeg kan holde på i timesvis med å ramse opp serier. 

Men det positive med Frustrerte Fruer er at jeg husker hva som skjedde rett før jeg falt ut, det var episoden hvor Gabby finner ut at hun har fått feil unger og vil finne sine ordentlige barn. Så hvis det er noen der ute i verden som vet hvilken sesong og sånn ca hvilken episode det er, så er det flotttt!! Skrik ut! Kunne tenke meg å se resten av serien.
Goood morgen! Nå har jeg funnet frem frokosten og er superklar for å spise den. Deretter tar jeg og mi søster turen ut til senteret, hun trenger skolesaker. Haha, deilig å ikke trenge å tenke på det! Men samtidlig er det litt trist at jeg ikke skal på skolen og treffe folk hver dag, har liksom gjort det i 13 år, så blir nok litt rart. Jaja, ha en fiiiin dag!
Jeg liker jobben min. Jeg er egentlig veldig heldig med den. Men er det noe jeg virkelig hater, er det servietthylla. Servietthylla vil aldri samarbeide, det er ikke snakk om samarbeid!! I dag har jeg rett og slett styrt med den himla hylla i flere timer, til slutt ble jeg så gal at jeg bare dro ut alle serviettene og begynte helt på nytt, sorterte fargene og fikk på plass alle de nye serviettene. Hodet mitt holdt på å eksplodere ihvertfall fire ganger. Serviettene vil nemlig ikke være i hylla, de liker å falle ned, det er som om det regner servietter i butikken til tider.

 

Men nå skal jeg få sett resten av en film jeg begynte på i går kveld, med noen himla romvesener. Merkeligste filmen noen sinne. Liker ikke sånne filmer. Men liker Charlie Hunnam. Hoho! Og etter filmen blir det vel en liten episode av Sons of Anarchy, man kan jo aldri få nok av Charlie Hunnam. Haha.
Juhuuuuuu! I dag har Gunn, Astrid og jeg vært i dyreparken!! Nabojentene på tur! Kjempekoselig, begynte å bli ett par år siden sist jeg var i dyreparken, så det var kjempegøy å få tatt en tur ut dit i dag. Vi fikk sett de nye Geopardene, sinnsykt skjønne dyr! Tatt tømmerrenna, storslegga og sett mesteparten av dyrene. Vi var også innom Miriams heksehus, det var helt på trynet skummelt!!! Jeg brukte opp all den stemmen jeg hadde på å skrike de ansatte opp i trynet (de som jobber inne i spøkelseshuset med å skremme folk). Men vi overlevde.

Se den skjønne lille apekatten der!!

De ørkenrevene er så sinnsykt fine, tenk å ha en sånn til kjæledyr da??? Det hadde vært noe!

Vi var skikkelig heldige med været, opphold hele dagen, de hadde meldt masse regn, men alt regnet kom da vi var på vei ut til parken, og stoppet da vi gikk ut av bilen! Snakk om flaks!
Juhuuu. I dag har jeg vært med Trinemor på jobb for å holde henne med selskap. Koseliiiiiig. Og i morgen skal nabojentene ta turen til dyreparken i regnet, blir bra, har ikke vært i dyreparken på ett par år, og det var vel bare for å se Kaptein Sabeltann showet. Kaptein Sabeltann showet for to år (?) siden var skikkelig skuffende. Begynte nesten å grine litt, det var så vanvittig mye bedre når jeg var liten! Nå i nyere tid har de blandet inn en haug av cowboy-folk, de har absolutt ingenting å gjøre i ett piratshow!!
Joda, fjortisen lever enda. Skjer bare ikke så veldig mye spennende.. Men jeg har fortsatt verdens kuleste iphonedeksel, ba-boy.

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits