Herlighet. Her om dagen var jeg innom starbucks for å kjøpe en islatte, så jeg spurte om jeg kunne få en islatte, hu bak kassa svarte som tidenes bitch "Mener du iced latte?" med ekstra trykk på iced, og ser dumt på meg. Er det muuulig?! Skal det være så vanskelig. Men jeg fikk jo islatten min da.

Akkurat nå har jeg pause på jobb og vet ikke hva jeg skal fordrive tiden med. Jeg virkelig hater å ha pause, det er så kjedelig. Vanligvis vil jeg bare få det overstått, det tar meg ikke en halvtime å få i meg litt mat. Så da sitter jeg her, og bare venter.

Har forresten begynt å lage islatte hjemme, den smaker så vanvittig godt, beste jeg har smakt!
Det må være de beste øyenskyggene jeg noen gang har prøvd. Har hatt lyst på det kjempelenge, men har igrunnen tenkt at det bare er oppskrytt. Men her om dagen da lil sis var på besøk sitter hun og sier "du trenger vel et sånn du Heidi, hæ??".
I går da jeg dro fra jobb skinte sola og alt var fint, da jeg hoppet av bussen var halve bygda dekket av de mørkeste skyene jeg har sett på lenge. Det både regnet og tordnet. Så temmelig mørkt på planene for dagen, jeg og lil sis skulle nemlig ta litt bilder - ettersom jeg må venne meg til å bruke kameraet litt før jeg skal ta bryllupsbilder for ei venninne. Har jo så vidt tatt i et kamera siden videregående, som begynner å bli noen år siden, faktisk! Men tro det eller ei, skyene forble her hjemme, så vi tok turen nedover til byen igjen, og vipppps, nydelig vær.
Processed with VSCO with a6 preset

Omg! Se den skjønne kaktusen der. Kunne ikke motstå den. Jeg og lil sis var på plantasjen på jakt etter en svær plante, som jeg alltid har ønsket meg. Sa alltid at jeg skulle ha masse blomster og planter når jeg flyttet ut, og nå er jeg i gang. Har faktisk sju levende planter, og et par falske, og de lever enda, den ene har jeg holdt i livet siden mars, da vi flyttet inn. Men det er bare grønne planter. De andre klarer jeg absolutt ikke holde i livet, toppen ei uke.

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg kunne ikke motstå det der speilet. Vi tok turen til ikea ettersom jeg ikke fant den etterlengtede planten jeg har vært på jakt etter lenge. Vi bestemte oss begge for å kjøpe hvert vårt speil, i og med at det var på tilbud til 198,- (!!). Men da vi kom ut i bilen skjønte vi jo fort at vi hadde et himla problem. Jeg har nemlig verdens minste bil, jeg har ikke en gang bakdører. Vi fikk dem inn til slutt, det gikk bra, bortsett fra at vi satt lagt oppi dashbordet/rattet begge to. Hu måtte sitte fremoverbøyd med ryggen, huff, for et kaos! Resultatet ble bra da, storfornøyd!
Processed with VSCO with c1 preset

Åhhh jeg kjenner jeg irriterer meg grønn hver dag over de kundene som snæpper til med "jeg skal bare kikke" i den sureste tonen som finnes når jeg sier hei. Jeg skal ikke angripe deg, du skal få lov til å kikke deg rundt, så skal jeg heller snike meg til å høre om du finner ut av det, men jeg kan også la deg være i fred. Noen andre som jobber i butikk som kjenner seg igjen? Det er nesten som om noen kunder blir sure for at man sier hei, noe som er naturlig når folk kommer inn i butikken hvor man jobber. Jeg prøver bare å være hyggelig. 

Apropo det å være hyggelig. Christoffer gjorde et forsøk på å være snill og ta litt klesvask, selv etter at jeg har sagt at han for all del ikke må ta mitt tøy i sammen med hans, med mindre det er vanlige tskjorter eller gensere. Her om dagen kom jeg hjem til et fult tørkestativ, og midt i alle klærne spotter jeg min nye genser/bluse-ting (den på bildet over, helt ny, brukt 2 timer), jeg ble selvfølgelig dritstressa og gikk rolig mot den, prøvde å ikke bli sur, DEN HADDE BARE KRYMPA SÅNN 3 STØRRELSER.. jaaaaja. Åhhhhh. Er det mulig. Kjipt.
Hvis det er en ting jeg virkelig ikke skjønner meg på, så er det de modige (men også dumme) menneskene som hopper på bussen i tskjorte og shorts - la oss si ok varm sommerdag, ikke den varmeste, men den temperaturen som gjør at de fleste nordmenn finner frem shortsen. De tar rett og slett turen til byen, gjerne mot kvelden, uten jakke, uten noen muligheter for å kle på seg litt mer om det skulle bli kaldere. Vi har jo ikke akkurat det mest stabile været for tiden.

Jeg er verdens største frysepinne, og det vet alle som kjenner meg, jeg fryser alltid, det kan kanskje ha noe med det å gjøre - men jeg reiser aldri hjemmefra uten kanskje ei skjorte, eller lita strikkejakke som jeg kan hive på meg om det skulle finne på å bli kaldere utover kvelden. Jeg fatter ikke hvordan folk gjør det! Her om dagen satt jeg på bussen på vei til jobb, med dongerijakke og selvfølgelig langbukse, men folk med kjole, skjørt og shorts raste inn på bussen, uten jakke eller noe form for langarmet - det de ikke visste var at etter at jeg hadde vært på jobb i finværet en liten time, tok været en brå vending, smårein og skikkelig guffent ble det. Synd det. Bare frys dere. Neida. Joda.. 

Processed with VSCO with nc preset

Det morsomme er at jeg husker før da jeg var liten og skulle gå til skolen og mamma kledde på meg ikke ett skjerf, men gjerne to, slik at jeg ikke skulle finne på å fryse. Ville jeg ha på meg alt dette tøyet? Nei. Jeg ville gå i bare genseren, slik som de store gjorde. De kule. Men nå som jeg er eldre tar jeg heller med meg en jakke ekstra for å ikke fryse, for jeg vet hvor mye jeg hater å være kald, og ikke minst hvor sur jeg blir når jeg virkelig fryser.
Processed with VSCO with a6 preset


 
Fant nettopp dette her + to innlegg til i samme "serien" i utkast, noe jeg har skrevet for øø, jeg vet ikke hvor lenge siden?

Jeg var tidenes pøbelunge når jeg var liten. Jeg elsket rampestreker mer enn noe annet. Jeg og ei venninne drev spesielt med rampestreker i desember, det var ekstra morsomt. Vi lagde oss en vedkubbe hvor vi kuttet inn ett hakk for hver rampestrek, slik som nissejenta i blåfjell. Men det var selvfølgelig ikke bare i desember i fant på mye tull, det var stort sett hele året. Og vi fant på temmelig mye, jeg syns litt synd på de vi gjorde rampestrekene mot.

Brune epler: Dere vet når eplene fra epletrærne har ligget på bakken en stund og blitt brune og ikke minst helt myke og ekle? Vi fylte like godt alle postkassene på ett helt postkassestativ med slike epler. Stappet postkassene fulle. Huff, at vi kunne finne på noe så grusomt, og ikke mist ekkelt!

Ødelagte juletrelys: Det startet med ett uhell. Venninna mi skulle vise meg at det gikk ann å ta ut lyspærene i juletrelyslenkene, hun dro ut ei pære fra et stort juletre i hagen til nabo'n, men det viste seg at ikke det gikk ann å sette i pæra igjen, så da var hele lyslenka mørklagt og samme med treet. Kjipt. Det var virkelig et stort tre og det var nok litt jobb med å få på plass nye lys. Dette gjorde vi på flere trær, for å sjekke om det gikk ann å ta ut pærene. Dumme som vi var.

Plastikk tape ting: Dere vet sånn typisk plastikkgreie som politiet bruker for å sperre av områder? Sånn hvit/rød stripete greie. Vi fant oss en slik rull og gikk rundt og pyntet hagene til folk, det så ikke ut. For et rot. 

Ding dong stikk: Ring på stikk, dingis, osv. Det har mange forskjellige navn. Dette var jo favoritten, ringe på dører og stikke av, hvem har ikke gjort det? Dette gjorde vi hver eneste helg, hos de samme folkene hver gang. Vi ble faktisk jagd av en mann gjennom et helt nabolag ei gang, vi var livredde. Noe av det morsomste er jo å ringe på hos noen, gjemme seg, ringe på igjen, gjemme seg, slik at de må komme ut flere ganger. Og ringe på i blokker, på alle ringeklokkene samtidig, da pleier alle i blokka å titte ut vinduene samtidig.

Har en god del til, men det blir i ett nytt innlegg.  

Og til slutt: Tulletingte til slottet: Dette gjorde vi flere ganger. Vi var temmelig små og hadde nettopp funnet ut at vi kunne ringe med skjult nummer. Og vi fikk tak i nummeret til slottet og ringte. Der var det en hyggelig mann som svarte, han snakket med oss veldig lenge og sa at vi dessverre ikke fikk lov til å snakke med kongen, men vi kunne gjerne skrive ett brev som han kunne få og lese, og kanskje svare på. Det er utrolig hvor hyggelig han var, og hvor lenge han gadd å snakke med oss, og han virket ikke overhyggelig eller irritert en plass. Tålmodig fyr han der.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits