Oppegående og klar for en liten tur til sentrum i finværet. Jeg har veldig lyst på softis.
Nå koser jeg meg med jordbær og vannmelon, tenkte jeg skulle hive på ett par episoder av White Collar. Endelig fikk jeg bruk for det lille påleggsbrettet jeg kjøpte på jobb, til å ha mat på, mamma mente jeg ikke kom til å få bruk for det, men joda. Det har seg også slik at vannmelon er med på å rense kroppen på ett eller annet vis, det hjelper ihvertfall mot nyrestein, slik at man ikke får det - sa legen. Litt sent å si det nå da, som jeg allerede har fått det, men men. Skal passe på at jeg spiser masse vannmelon fremover, skal aldri få nyrestein eller nyregrus igjen! Aldri!!
Jaja, turen til Aalborg gikk ikke helt slik som jeg og Trine hadde planlagt. Da vi kom oss til hotellet tok vi turen ut for å shoppe litt, hotellrommet vårt var ikke klart før klokken 3, så da fikk vi tid til en times shopping. Etter shoppingen gikk vi på leting etter en pizzaresturant, noe som var vanskelig å finne. På vei hjem etter vi hadde fått mat endte det opp med at jeg ble hentet av ambulansen ++. Vi fikk aldri sovet på hotellet, ettersom natten ble tilbrakt på sykehuset. Kjipe greier. Så i går kom vi oss hjem, vi skulle egentlig reist hjem i dag. Klokka nå snart. Så da ligger jeg her, i senga. Jeg har nyrestein. Funfunfun.
Da var jeg i gang med pakkingen. Har pakket et par sokker, en hårspray og en skolisse. Ja en skolisse. Jeg hadde en plan med den skolissen, men den planen husker jeg ikke nå. Den er jo ikke så tung, så om jeg ikke får bruk for den, så er det jo ikke krise. Dette har jeg beukt en hel time på å pakke. Effektivitet på høyt nivå.
Neal: 64 and counting -
Peter: Why is it that when Neal Caffery throws a party 64 models show up?
Neal: No wait 65 - what? They were twins!

- - - -

Peter: Have you ever met a woman -
Neal: Brittney - Brittney Nicole - Seventh grade...what? I had a gap in my teeth.

- - - -

Mozzie: A New Yorker that doesn't take the subway is a New Yorker you can't trust.
Neal: I don't take the subway.
Mozzie: Exactly.

- - - -

Peter: You said goodbye to everyone but me. Why?
Neal: You know why.
Peter: Tell me.
Neal: Because you are the only one who could change my mind.

- - - -

Peter: I'm calling a truce. I may have rushed to judgment.
Neal: You had judgment on speed dial.

- - - -

Peter: I'm holding poop.
Elizabeth: And you look damn sexy doing it.

Eeeelsker White Collar, tidenes tv-serie! På tide å pakke til aalborg!! I morgen kl. 08:00 setter SuperSpeed kursen mot hirtshals, det blir så bra. Shopping og masse kos!
Det absolutt beste med å jobbe på kremmerhuset er alle de fine varene! Jeg elsker så og si alt som finnes i butikken, utenom noen ananaskrukker og noen kaktuskrukker, de er litt rare. Men alle har jo hver sin smak!

Og nå nettopp fikk vi inn masse nye, herlige varer, ekstremt mange putetrekk!! Og jeg elsker puter! Til bursdagen i fjor fikk jeg ei stor hotellpute av sjefen og resten av den herlige gjengen på kremmerhuset i markens! Kjørte med den himla hotellputa på scooteren hjem, så jo ingenting! Den er såå stor og så god!

Det kjipe med å jobbe på kremmerhuset er jo at jeg ikke har min egen leilighet å innrede! Satser på at jeg vinner et par millioner i lotto til helga, slik at jeg kan kjøpe meg en leilighet og masse nye puter!
Det er sååååå sykt varmt ute, helt vilt. Klokka er halv 8 snart og det er fortsatt 30 grader i skyggen.

Tideligere fant mams ut st det ville være en god ide å dra på stranda i dette fine været, komme oss ut til sjøen. Joda, så jeg og mi søster pakka med oss håndkle og bikini. Da vi kom oss ut på stranda fant vi en fin plass, la oss ned og begynte å sole oss. Minuttene gikk og jeg ble lei, ble rastløs. Jeg spurte mamma om vi snart skulle komme oss hjem, men fikk til svar "heidi da, vi har bare vært her en halvtime, vi må ligge litt til". En halvtime!??! Føltes som om vi hadde ligget der i et par timer. Så da måtte vi ligge der en god halvtime til. Ble heller ikke noe brunere av den timen vi var der, kjipt. Men men.

Tomsene mine er helt falma. De er egentlig lilla. Men har bestilt nye, mørke blå!! Juhuuuu.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits