Det er fredag og jeg har fri!! Sålangt i dag har jeg lagd meg frappe, noe som ble et himla gris på kjøkkenet, men resultatet ble veldig bra. Deretter lagde jeg smoothie, som jeg nå sitter og drikker. Spennende dag, ikke vel? Ha en fin fredag videre!
Hjemme fra jobb og klar for pizza og Paradise. Juhuu.
Japp. Spennende dag. Lagd pizza og spist den opp. Ryddet litt og klar for jobb. Fun fun fun.
Helluuu. Våknet med tidenes hodeverk i dag, og den er der fortsatt. Ligger rett ut på sofaen under teppet og ser på Friends. Blir aldri lei.
Jeg visste jeg hadde mange strikkejakker, men jeg hadde ingen ide om at det faktisk var så mange. I dag har jeg skrudd inn tre nye skuffer i skapet mitt og tatt en skikkelig ryddings i klærne. Gjett hva, jeg har 44 strikkejakker!! Det hadde jeg aldri trodd, jeg tenkte vel jeg hadde rundt 15-20, men dæven jeg fikk sjokk når jeg var ferdig med å telle. Er fortsatt ikke helt i mål med ryddingen, har jo ett tonn med kjoler og strikkejakker, og en god del av kjolene er aldri brukt, så tenkte jeg måtte gi bort og få solgt noen!

Ellers har jeg vært i 50 års kalas. Koselig det. Nå er det Neste sommer på tv, så tilbake til ryddingen..
Morsomme eggeglass. Jaha. Joda, da var det jobb som stod for tur, som vanlig, hver eneste lørdag. Fint det, så lenge jeg har tidligvakt, hoho!

Ha en fin lørdag!Ja god morgen, jeg er litt skuffet. Alt det oppstyret rundt denne solformørkelsen. Største solformørkelse på 60 år om jeg husker riktig. Det ble også sagt at dyrene skulle oppføre seg annerledes under denne solformørkelsen, men det merket jeg jo ingenting til. I går var jeg så klar for å se hvordan pys skulle reagere, men ingenting. Like rolig og daff som vanlig. Blæærh.

Måtte jo ut å se på dette her da, og ja, det var akkurat like spennende som på bildet. Merker at det er litt mørkere ute enn det var tidligere. Mhm.
Det som er så fint med å ha friår er at jeg faktisk har tid til å lage meg en god frokost, aldri hatt tid til det ellers, står aldri opp før jeg virkelig må. Men nå som jeg har fri har jeg begynt å våkne akkurat klokken 09:00 hver eneste morgen, helt av meg selv. Utrolig greit igrunnen. Jahh, så i dag har jeg fri, what to dooo?? 
Følg interior_martkens på instagram, nyheter, inspirasjon og sånt fra Kremmerhuset Kristiansand.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits