Joda, etter jobb i dag kom jeg med det som endte opp med å bli årets dummeste påfunn. Jeg bestemte meg for å flytte om på senga, kommoden og sofaen på rommet. Men kjære vene for en jobb!!! Kom hjem i 10 tiden fra jobb og brukte nesten to timer på denne ommøbleringen, som resulterte i ei skadet tå og et rom som så ut som en søppeldynge. Himmel å hav, er det mulig å være så dum, sjekk bildet under, der ser du da ikke senga, den er begravd i alt mulig, måtte legge alt i senga for å få plass til å flytte på ting.

Men ellers.. Helt ok dag. Ikke særlig spennende, men jeg har fått mye ut av dagen, trent, brukt masse penger på å få vaska bilen, vært på jobb og fått orden på rommet da selvfølgelig. Huffameg.

I morgen tidlig er det jobb, så må vwl bare hoppe til sengs da..
Følg interior_markens på instagram. Masse bilder, snart, vi har vært litt dårlige på å legge ut bilder, men nå er det skjerpings! Vi legger ut bilder av nyheter osv.. (Kremmerhuset). Selv om denne her instagrammen gjelder for kristiansand, så har de akkurat samme varene på de 63 andre kremmerhusene rundt omkring!
Åhhh. Nå er det ikke lenge før lommeboka mi er helt tom. Vi har jo fått inn såå mye fint og det er kjempemye jeg har lyst på, og en del som jeg skal ha med meg hjem i dag. Noen nye putetrekk, lysestaker og enda litt til.

De små søte husene vi har fått, de som er til telys. De er vanvittig fine, lurer på om jeg må ta med meg hjem et par sånne også, men har jo allerede tre porselenshus. Men ja følg oss på instagram interior_markens.
Nok en spennende dag i vente. I dag blir det litt spennende da, jeg skal på jobb og vi får fem paller med nyheter! Gleder meg så! Har skikkelig lyst på noen nye putetrekk, håper vi får noen brukbare da. Men ellers så får vi inn masse fint. Mandagen er faktisk helt topp på jobb, nyheter hver mandag, alltid like spennede og mye å gjøre!

Men nå må jeg feie av bilen, den er full av snø og is. Det er et styr med bil om vinteren. Både mams og paps har bilene sine i garasjen, og da er det ikke plass til min. Men jeg hadde garasjen i hele fjor, men i år ville pappa ha den tilbake. Ha en fin mandag og sånn.
Nok en spennende dag. Jeg har ryddet og ryddet og ryddet enda litt mer. Ellers har jeg faktisk ikke gjort stort. Nå har jeg pakket meg inn i et teppe og satt på en film, The other woman. Godt å slappe av litt, til uka blir det bare jobb, jobb, jobb. Venter igrunnen på middag, kjenner jeg er sulten nå. Blir kalkun til middag i dag, herlig!
Det skjer så sykt mye spennede i livet mitt for tiden, akkurat derfor jeg blogger så sykt mye. Ja. Akkurat derfor. Jeg jobber. Har fri. Jobber. Trener litt. Og alt dette om igjen. Spennede. Og jeg har kjøpt meg to nye krus. Fine dem. Men nå må jeg spare penger, jeg og Trine skal nemlig til Kypros i sommer. Juhu. Det blir spennede. Åja. Det gjør det. Det kommer nok til å gå galt. Som det alltid gjør. Enten får jeg nyrestein igjen, eller så styrter flyet. Eller, så kommer vi oss fint frem til Kypros, men så blir jeg liggende hele uka på badet, foran doen og spyr. Slik som sist gang jeg var i syden. Gøy. Det minner meg om filmen - Just my luck, med Lindsay Lohan.

Dette er de to nye krusene mine. Valgte å starte 2015 med et par nye krus, ja. De er store, med fine små blå blomster på. Fra kremmerhuset. Vi har fått masse nytt! Masse masse.
Da var vi i totusenogfemten (2015). Nytt år, nye muligheter, ikke gidder jeg å finne ut hva jeg skal ha som nyttårsforsett, for jeg vet at jeg ikke kommer til å gjennomføre uansett. Men ja, det er ett nytt år og det er en hel masse som står på planen. Jeg må finne ut hva i helsikke jeg skal søke på av skole, jeg aner absolutt ikke, det er faktisk ingenting jeg har lyst til av det jeg har sett på som finnes på UIA. Og jeg reiser ikke til Oslo. Det er helt uaktuelt. Hoho.

I går ble det ei koselig nyttårsfeiring, vi startet med middag i fem tiden, før vi samlet en større gjeng i 7 tiden. Vi spiste taco, og det ble så mye rester igjen at jeg har spist taco til middag i dag også, kunne sikkert spist enda mer taco i morgen, men nå er jeg litt lei av taco. Alt i alt, koselig kveld og en hel masse å rydde. Konfetti over alt! Støvsugde i nesten en hel time for å få med alt. God start på det nye året! Godt nyttår!


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits