Processed with VSCO with a6 preset


 
Heisann. Første dagen med ferie. For det første - jeg våknet klokka 06:03 i dag, lysvåken, men hadde jo absolutt ikke lyst å stå opp så tidlig?! Er det ikke typisk?! Anyways, når jeg endelig kom meg opp av senga tok jeg turen hjem til mamsen og papsen for å besøke pys, han går rundt med lampeskjerm og har det ikke så greit - han er helt vill etter å ut. Vi ser han nesten ikke om sommeren, han koser seg så vanvittig mye ute. Deretter tok jeg meg en tur i tømmerrenna, utrolig fin tur.
Helllu. Været i dag har vært helt fantastisk! Blå himmel og sol hele dagen, vi kunne ikke vært heldigere med været! I dag samlet noen av kremmerjentene fra byen og senteret seg til reker og kos ute i sola. Vi fikk også testa den superkule flamingobadeflåta vi har i butikken, jeg har så sinnsykt lyst på den, den er såå stor! Den er så svær at tre personer får fint plass på den. Men kjenner jeg meg selv rett, så hadde den bare blitt brukt en gang og så lagt på hylla (om den hadde fått plass på hylla da..). Jeg er vel ikke lengre like ivrig når det kommer til bading som jeg var før.
Hellluuu. Været i dag har vært helt fantastisk! Hoppa rett i shortsen og dro med meg pledd, puter og bok ut på verandaen etter jobb. Ble ikke lange lesestunden før jeg sovnet; og deretter våknet knallrød på den ene siden av ansiktet. Hadde kanskje vært en ide å kjøpe med meg solkrem hjem i dag da dama på Vita spurte om jeg hadde solkrem. Jeg bare "jaja har det", visste jo selvfølgelig at jeg ikke hadde det, men det var ikke noe jeg hadde så veldig lyst til å bruke penger på der og da. Ser nå at dette var et dårlig valg fra min side.
Jeg har alltid sagt til mams at når jeg flytter for meg selv, skulle jeg alltid ha roser. Jeg elsker roser.I helgen hadde jeg leiligheten for meg selv og stelte derfor i stand til et lite innflytningsvors med jentene på lørdagen. Vi hadde det superkoselig og jeg fikk masse blomster. To nye buketter med roser, og en elefant-plante (vet de heter noe med elefant, grønn plante) som jeg aaaaalltid har hatt lyst på. Har alltid hatt et godt øye til grønne planter. Fikk også enda ei ananaspute og et ananasforkle - someone knows me well.

Det viste seg jo også da at Merete hadde snakket med mams og fått beskjed om å ikke kjøpe vanlig potteplante til meg - for de tar jeg jo bare livet av.. og de hadde derfor fått beskjed om å kjøpe en grønn plante, for de har jeg sålangt klart å holde i livet.
God morgen! Omtrent slik har frokosten min sett ut nesten hver dag, de to siste ukene. Vannmelonen varierer, av og til en smoothie, eller yoghurt. Men jeg har blitt så sinnsykt glad i tortillalefse med egg og skinke, og ikke minst avokado! Det smaker helt fantastisk, og det er kjempelett å lage - passer jo bra, jeg er helt elendig på kjøkkenet!

Og jeg har en tendens til å spise det samme hele tiden hvis jeg først finner noe godt. Frokosten er det største problemet, bruker et kvarter hver morgen på å bestemme meg for hva jeg skal lage.

Ha en fin dag!
God morgen! Kan ikke huske sist jeg stod opp så tidlig som halv 7, har igrunnen aldri i hele mitt liv måttet stå opp så tidlig, kun ved "spesielle anledninger". Slik som i dag, som den snille, omtenksomme personen jeg er sa jeg ja til å kjøre gutta til flyplassen før jobb (i håp om litt god karma i helga, kunne trengt det).

I dag har jeg vanvittig mye jeg skal få gjort unna. Så det er bare å komme i gang, men først var det jo å få unnagjort noen timer på jobb. Ha en suuuper dag!
Jaja, det var lenge siden eller hva? Joda, julaften nærmer seg med stormskritt, men guess what, jeg er allerede ferdig med julegavene! Mangler selvfølgelig en bitteliten ting, men det er noe så enkelt som en Ali kaffepose, så den stresser vi ikke med, gjør vi vel? Nei.
Helt fantastisk vær i dag. Skulle tro sommeren var kommet for fullt (lov å håpe haha). Kom hjem fra jobb i fem tiden, deretter gikk turen rett ut på verandaen med ei kurv med jordbær, og der har jeg sovnet. Våknet med katta vedsiden av meg, sååå skjønn hææ.
Følger med her ja! Haha. Etter en lang dag på jobb er det tid for litt søvn, før jeg tar turen ut i kveld. God helg. Spennende innlegg hæææ
Den følelsen når man innser at man bare har fire dager på å lese til første eksamen (trodde jeg hadde to uker ihvertfall). Nå kjenner jeg at jeg virkelig begynner å bli stressa. 12.mai, det er ikke lenge til, da har jeg eksamen i finansregnskap, og ikke nok med det, skal jobbe første uka i mai. Blir jo ingen tid til lesing. Eller som jeg egentlig må.. lære meg hele faget fra starten av.
Nå har jeg slått meg ned i sofaen på rommet med et kakestykke. Kan ikke huske sist jeg hadde fri en lørdag, men måtte uansett opp tidlig ettersom jeg hadde frisørtime, juhuu. Men jeg har fått utrolig mye ut av dagen, fått vasket og støvsugd bilen og ryddet rommet (og det er litt av en jobb). Føler igrunnen det er søndag i dag siden jeg ikke har vært på jobb, men fint det da, for i mitt hode er det tilbake til hverdagen i morgen, men det er jo ikke det, blir jo som å få en ekstra dag denne helga. Hoho.
Heihei (Merr). I dag ble det ikke skole på meg, våknet med tidenes hodeverk og ett tonn med snø utenfor døra. Derfor valgte jeg å holde senga. Men siden jeg droppet den herlige 9'timers-skole-onsdagen, måtte jeg jo prøve å få gjort noe hjemme. Og det har jeg sannelig klart! Måtte bare sitte 2-3 timer før jeg kom i gang, motivasjonen er helt på topp. Åjaddaa.

To av fagene i år er på engelsk, og jeg har ikke hatt engelsk siden andre året på videregående (hvor lenge er det siden? 2012/2013? Merr?), så passer jo ypperlig. Godt vi har google translate, ikkje væll? Ha en fin dag videre da folkens/Merr/http://meretee5.blogg.no. Smask.
Heiheihei. Im back-ish. Har ikke skjedd så mye spennede i år, eller, jo litt, men vi trenger vel ikke ramse opp alt. Akkurat nå sitter jeg hjemme ved kjøkkenbordet og leser litt om marketing research, ble ikke skole i dag. Ble rett og slett for tidlig å stå opp halv 7 etter ei uke med litt ferie. Retten og sletten.

Hei Merr. Takk for tipsene til blogging, skal prøve å skjerpe meg. Bare for din skyld <3 smask.
God morgen og sånn
Denne er til deg Merr. Nå har jeg brukt 40 lange minutter på å lete etter fjernkontrollen til tvn. Etter å ha endevendt hele rommet to ganger, ble det til at jeg måtte legge meg uten å se film. Men jeg klarte ikke slå meg til ro. Jeg måtte finne fjernkontrollen. Så da begynte letingen igjen. Fant den til slutt under senga, oppi en stor boks, sammen med masse ark og bånd/ting til å lage kort med. Så nå er jeg klar for å sove. Ble ikke noe film da, litt sent å begynne å se film nå.
Jeg hater å ta buss. Det er så himla kjedelig i forhold til å kjøre bil, pluss at det er sinnsykt dyrt og tar mye lengre tid, både venting på buss og selve bussturen. Tar jo evigheter.

Sitter på bussen akkurat nuuh. Tar vel buss en gang annenhver måned. Funfun. Nå skal jeg hjem å spise mat etter en laaang dag på jobb.
Først og fremst må jeg bare si at jeg savner sommer, sol og varme noe helt vanvittig! Hadde så mye frost på taket på bilen her om dagen at jeg kunne lage en snøball ut av det. Er det mulig!  

Men uansett, lenge siden sist eller hva!? Det har vel ikke skjedd så mye spennende heller, eller jo, veldig mye igrunnen. Overraskende i og med at det ikke pleier å skje stort her i livet. Jeg har begynt å studere, og jeg hater det virkelig. Livet som student er helt grusomt. Ja.

 

I tillegg jobber jeg vanvittig mye, full uke sist uke, med jobb hver dag, skole hver dag og innlevering i rettslære. Gåtta låv it.

Tenkte igrunnen bare jeg skulle stikke innom og si hei. Hei.
Spontantur til Sverige med minstemann i dag. Temmelig trøtt nå etter å ha kjørt bil i 10 timer, med et sovende menneske i passasjersetet halvparten av tiden.
Ett innlegg med tekst. Wow. Joda i dag blir en lang dag. Stod opp tidlig for å ut på senteret, med jobb, personalmøte rettere sagt. Dro hjem i 11 tiden, og nå om en halvtime må jeg ut dit igjen fordi jeg skal på jobb til klokka 9 i kveld. Love it! Mye frem og tilbake. Men om jeg ikke hadde jobbet i dag, hadde jeg nok kjedet livet av meg. Rastløs.

Vi fikk også se høst-varene i dag, jeg gleder meg noe helt sinnsykt! Det kommer så vanvittig mye fint, spesielt mange fine putetrekk, det er sikkert 12 forskjellige putetrekk jeg bare skal ha!

Og enda en positiv ting, fikk kjøpt meg nye sko i går og er sååå fornøyd. Har ventet lenge på at de skulle komme i butikk igjen! Juhhuuuu.

Ha en fin dag videre og alt det der. Smask og dask, den er til deg Merr ;*
Dæven. Lenge sida sist eller. Skjer ikke så mye annet enn jobb. Spennende.
Det er fredag og jeg har fri!! Sålangt i dag har jeg lagd meg frappe, noe som ble et himla gris på kjøkkenet, men resultatet ble veldig bra. Deretter lagde jeg smoothie, som jeg nå sitter og drikker. Spennende dag, ikke vel? Ha en fin fredag videre!
Helluuu. Våknet med tidenes hodeverk i dag, og den er der fortsatt. Ligger rett ut på sofaen under teppet og ser på Friends. Blir aldri lei.
Jeg visste jeg hadde mange strikkejakker, men jeg hadde ingen ide om at det faktisk var så mange. I dag har jeg skrudd inn tre nye skuffer i skapet mitt og tatt en skikkelig ryddings i klærne. Gjett hva, jeg har 44 strikkejakker!! Det hadde jeg aldri trodd, jeg tenkte vel jeg hadde rundt 15-20, men dæven jeg fikk sjokk når jeg var ferdig med å telle. Er fortsatt ikke helt i mål med ryddingen, har jo ett tonn med kjoler og strikkejakker, og en god del av kjolene er aldri brukt, så tenkte jeg måtte gi bort og få solgt noen!

Ellers har jeg vært i 50 års kalas. Koselig det. Nå er det Neste sommer på tv, så tilbake til ryddingen..
Morsomme eggeglass. Jaha. Joda, da var det jobb som stod for tur, som vanlig, hver eneste lørdag. Fint det, så lenge jeg har tidligvakt, hoho!

Ha en fin lørdag!
Ja god morgen, jeg er litt skuffet. Alt det oppstyret rundt denne solformørkelsen. Største solformørkelse på 60 år om jeg husker riktig. Det ble også sagt at dyrene skulle oppføre seg annerledes under denne solformørkelsen, men det merket jeg jo ingenting til. I går var jeg så klar for å se hvordan pys skulle reagere, men ingenting. Like rolig og daff som vanlig. Blæærh.

Måtte jo ut å se på dette her da, og ja, det var akkurat like spennende som på bildet. Merker at det er litt mørkere ute enn det var tidligere. Mhm.
Det som er så fint med å ha friår er at jeg faktisk har tid til å lage meg en god frokost, aldri hatt tid til det ellers, står aldri opp før jeg virkelig må. Men nå som jeg har fri har jeg begynt å våkne akkurat klokken 09:00 hver eneste morgen, helt av meg selv. Utrolig greit igrunnen. Jahh, så i dag har jeg fri, what to dooo?? 
Lenge siden nå, hæ? Hvis det er noe jeg virkelig setter pris på så er det de små gledene i livet. Slik som i går, da jeg kjørte hjem fra jobb (i 80 sona) med en bil langt opp i ræva bak meg. Jeg skjønner ikke vitsen med å ligge så nærme, spesielt når man ligger langt over fartsgrensen i fra før. Hadde jeg kjørt 60 i 80´n, så er det forståelig. Men så har det seg slik at etter denne 80 sona, kommer man inn i en veldig sikksakk-svingete 50 sone, da bilen bak bestemte seg for å legge seg så nærme meg at bilene nærmest befølte hverandre, bestemte jeg meg for å kjøre i 30 resten av veien. Jeg elsker det. Jeg gjør det alltid når dette skjer. Perfekte plassen å gjøre det, det er nemlig så svingete at bilen bak ikke har sjangs til å komme forbi. Det er slike små øyeblikk jeg liker, sånne små gleder i livet gjør meg så glad. Du kan tro bilen bak så ut til å være forbannet. Elsker det! Du kan tro jeg følte meg dum der jeg satt og smilte fra øre til øre, helt for meg selv. 

 
Joda, etter jobb i dag kom jeg med det som endte opp med å bli årets dummeste påfunn. Jeg bestemte meg for å flytte om på senga, kommoden og sofaen på rommet. Men kjære vene for en jobb!!! Kom hjem i 10 tiden fra jobb og brukte nesten to timer på denne ommøbleringen, som resulterte i ei skadet tå og et rom som så ut som en søppeldynge. Himmel å hav, er det mulig å være så dum, sjekk bildet under, der ser du da ikke senga, den er begravd i alt mulig, måtte legge alt i senga for å få plass til å flytte på ting.

Men ellers.. Helt ok dag. Ikke særlig spennende, men jeg har fått mye ut av dagen, trent, brukt masse penger på å få vaska bilen, vært på jobb og fått orden på rommet da selvfølgelig. Huffameg.

I morgen tidlig er det jobb, så må vwl bare hoppe til sengs da..
Åhhh. Nå er det ikke lenge før lommeboka mi er helt tom. Vi har jo fått inn såå mye fint og det er kjempemye jeg har lyst på, og en del som jeg skal ha med meg hjem i dag. Noen nye putetrekk, lysestaker og enda litt til.

De små søte husene vi har fått, de som er til telys. De er vanvittig fine, lurer på om jeg må ta med meg hjem et par sånne også, men har jo allerede tre porselenshus. Men ja følg oss på instagram interior_markens.
Nok en spennende dag i vente. I dag blir det litt spennende da, jeg skal på jobb og vi får fem paller med nyheter! Gleder meg så! Har skikkelig lyst på noen nye putetrekk, håper vi får noen brukbare da. Men ellers så får vi inn masse fint. Mandagen er faktisk helt topp på jobb, nyheter hver mandag, alltid like spennede og mye å gjøre!

Men nå må jeg feie av bilen, den er full av snø og is. Det er et styr med bil om vinteren. Både mams og paps har bilene sine i garasjen, og da er det ikke plass til min. Men jeg hadde garasjen i hele fjor, men i år ville pappa ha den tilbake. Ha en fin mandag og sånn.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· InstagramDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits