hits





Våknet med feber og hovne mandler, dett i nese og ører. Hørtes ikke det herlig ut? Fri fra jobb og bare kos - nei, jeg ville heller gått på jobb eller vaska ned hele leiligheten enn å ligge her på sofaen. Og først nå etter å ha bodd her i snart ett år fant jeg ut at vi ikke har verken Paracet eller Ibux noen steder, så snille mamsen kom innom med ei pakke Ibux.

Såååå i dag skal jeg bruke tida på å ligge på sofaen, se ferdig Greys Anatomy og krysse fingrene for at jeg er bedre til i morgen.

Processed with VSCO with kk1 preset




Har du noen gang hatt skikkelig lyst på noe nytt? Nytt tøy eller i mitt tilfelle, et nytt putetrekk (kan aldri få nok putetrekk). De siste to månedene har jeg hatt skikkelig lyst på nye klær, treningsklær, hva som helst - noe nytt. Jeg går i butikken, finner flere plagg, prøver dem og de sitter kjempefint, men hver eneste gang ender det med at jeg henger det tilbake. Samme gjelder her en kveld jeg var innom både Nelly og Junkyard, hadde 3-4 plagg i hver handlekurv, men det endte med at jeg krysset ut begge nettsidene. Det er jo for så vidt veldig positivt at jeg ikke kjøper noe, sparer penger, fornuftig. 

Processed with VSCO with c1 preset

I dag er det morsdag og jeg har kost meg hos mamsen med middag og boller. Var så vidt jeg kom meg hjem da med dette snøkaoset vi har her. Pappa måtte rett og slett hente meg og kjøre meg hjem igjen, jeg hadde ikke sjans med min bil, ingen bmw med bakhjulstrekk trives så fort det kommer over 5 cm snø. 




I dag sjekket jeg canvas, må jo orientere meg litt før jeg kan begynne å lese for dette semesteret, se litt hva som står på planen - hjertet mitt stoppet nesten da jeg så at det stod «muntlig presentasjon».

Jeg jobber hver dag, stresser livet av meg for å komme gjennom pensum og oppgaver uten å kunne møte opp på skolen - men nå må jeg i tillegg gå med halvveis angst og stresse hver eneste dag over en muntlig presentasjon som er et par måneder frem i tid. Jeg er livredd allerede. Det må være noe av det verste jeg vet. Jeg merker jeg blir kvalm bare av tanken på å stå foran en hel klasse jeg aldri før har møtt. Og allerede nå ligger jeg og tenker på hvordan jeg skal klare å få fri denne dagen? Om jeg i det hele tatt får fri?? Hvorfor må man ha fremføringer??




Hellu, lenge siden sist. Sitter i sofaen under teppet og ser på Grey?s Anatomy, er vel midt i sesong 5, har ikke helt kontroll på hvor langt jeg har kommet - ser bare på det for å bli ferdig, og fordi jeg for et par dager innså at jeg nesten aldri har sett ferdig en serie før, men jeg har begynt på nesten alt som er å finne av serier. Serier er mye gøyere i eksamenstiden, mensen samme gjelder vasking av badet, mye gøyere når man har eksamen. Men om ikke lenge så er det på?an igjen. Nytt semester, nye eksamener.

Dette bare noe vas, skulle bare si hei og godt nyttår.




Goood morgen! I dag er det lillelørdag, fin dag, i tillegg får vi levering nummer to med julevarer. Og igjen, jeg gleder meg som en unge til å komme meg på jobb og begynne å pakke opp julekuler. Men før jeg kommer meg på jobb tenkte jeg å få på plass ei ny julespilleliste som jeg kan høre på hver dag på jobb når desember nærmer seg (har allerede begynt å høre litt sånn smått på julemusikk). Soooooo hvis noen har en favorittjulesang, skrik ut! Min absolutt favoritt være Last Christmas - WHAM. Blir så glad av den sangen!




Jeg pleier ikke glede meg spesielt mye over mandager, skulle heller hatt en ekstra søndag. Men i dag får vi fire paller med julevarer - og jeg gleder meg som en liten unge på julaften!! Og jeg kan garantere at noen av varene blir med meg hjem allerede i dag, men må vel beholde dem i posen frem til desember?? Eller? Det er vel liiiiitt i tidligste laget å pynte til jul allerede før halloween.

Omg!!! Jeg må få begynt på den siste innleveringsoppgaven som skal leveres til fredag, har enda ikke fått tid til å begynne. Hufff.




Denne dagen har jeg ventet lenge på! Slik er det hver eneste uke, går hver dag og bare venter på at fredagen skal nærme seg. Selv om jeg jobber helg stort sett hele tiden, så er det noe med det - det er helg, uansett! Livet blir liksom hakket bedre når du trykker på telefonen og ser at det står fredag 13.oktober - men så stopper du opp ett sekund og ser igjen!? Ohhh no, det er fredag den trettende. Min lykkedag - alt går alltid så bra for meg denne dagen, ikke ironisk ment, bank i bordet her a.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Noen som vet hvorfor det blir så sinnsykt dårlig kvalitet på bildene når man laster dem opp i innleggene ?

Jeg for vel løpe avgårde da, jobb venter. Håper denne dagen går fort, kan nesten ikke vente med å komme hjem og slenge med ned på sofaen og kanskje se Friday the 13th? Har vært en liten tradisjon å se den filmen på denne dagen.




Good morning! Endelig har jeg fått handla egg! JA, egg. Jeg har levd i to uker uten å spise egg, har ventet på lønning og egentlig bare vært for lat til å gå på butikken. Hver eneste morgen har jeg spist havregrøt, godt det, men enda bedre er det med egg. Sooo today ble det egg til frokost, det er det beste jeg vet, god tid på morgenen og en supergod frokost. 

I kveld fra kl. 17:00 på jobb (Kremmerhuset) skal vi ha medlemskveld, tror faktisk dette gjelder alle Kremmerhus-butikkene hvis jeg husker riktig. Det blir -25% på alle varer for medlemmer av hundeklubben vår, morro. Tror det skal bli en fin dag på jobb, håper selvfølgelig på masse folk. Og en annen ting som skjer i dag er at jeg endelig skal få levert den ene obligatoriske oppgaven, krysser fingrene for at den blir godkjent, ettersom jeg har lite lyst til å få den tilbake og måtte jobbe enda mer med den - blir godt å få den ut av verden. Men så heldig som jeg er - har jeg en ny oppgave jeg må ta fatt på i løpet av uke som også må leveres - deretter en eksamensoppgave som må leveres. God helg til meg (snart).




Det ække lett skal jeg si deg. I år bestemte jeg meg for å begynne å studere igjen, ikke fordi jeg vil, men fordi jeg føler at jeg må ha en utdanning. Det betyr ikke at jeg skal bruke den til noe, jeg bare føler jeg må ha en. Veldig kjipt igrunnen. Studere bare for å studere. Det gjør det ikke lettere med lesingen. Jo jeg jobber fult samtidig som jeg studerer kommunikasjon. To dager i uken jobber jeg til klokken 21:00, da orker jeg absolutt ikke begynne å lese når jeg kommer hjem. De andre dagene slutter jeg på jobb 16:00, men det er så utrolig vaskelig å sette seg ned etter en lang dag på jobb for så å lese en hel haug av kapitler.

Jeg klarer ikke lese uten å gjøre noe annet samtidlig. Jeg må enten høre på musikk (helst sanger jeg ikke kan teksten på, slik unngår jeg å synge med og heller konsentrere meg om boka) eller se på serie i tillegg til å lese samtidlig som jeg noterer. Eneste måten å huske det jeg leste på er å notere, helst for hånd. For et par år siden da jeg tok første året på Markedsføring og ledelse, noterte jeg flittig til den ene boka i Organisasjonsfaget, etter å ha blitt ferdig med hele boka var jeg storfornøyd med notatene - det eneste negative var at notatene var på flere sider enn selve boka, jeg hadde rett og slett skrevet ei ny bok (på pc). Det var jo til ingen nytte før eksamen, kunne ikke skumlese notatene før eksamensdagen, da måttet jeg lese mer enn hele boka.. 

 




God morgen. Denne uka har vi prøvd å unngå butikken, rett og slett leve på det vi har hjemme. Ettersom vi har to fulle kjøleskaps-fryser med mat. Det har gått fint. Men i dag må jeg ta turen på butikken, det er søndag i morgen og jeg vil ha goood frokost! Ikke havregrøt.




Jeg og samboeren (som det så fint heter) har egentlig en avtale om at jeg vasker, alt som skal vaskes, om han tar seg av støvsugingen. Jeg kan ikke beskrive hvor sterkt jeg misliker å støvsuge. Kan vel si at det er på grensen til at jeg heller legger meg ned på alle fire og skrubber gulvet med en tannbørste - det er ikke langt i fra.

Men så er det jo det da, hvor ofte tror dere han faktisk støvsuger? Kanskje en gang i måneden, etter litt mas fra meg. Men guuuess what?? På onsdag da jeg kom hjem fra jobb lå han på alle fire og krabbet rundt, tørket støv, alle møblene i stua var flyttet på så han kunne vaske under og bak dem. Jeg var helt i sjokk, og ikke minst storfornøyd. Helt fantastisk. 

Btw. jeg har vært borte fra blogg.no ei stund. OG HVORFOR ER BILDEKVALITETEN BLITT HELT SJIIIITTT?




Goood morgen. Nå sitter jeg foran tv'n med dagens andre kaffekopp. Stod opp tidlig for å ut på senteret å kjøpe de siste tre stolene jeg trengte til spisebordet. Stolene er fra søstrene grene og de har vært superpopulære. Jeg syns selv de var forferdelige da de først fikk dem inn, og før jeg visste ordet av det siklet jeg etter dem selv, men på det tidspunktet var de jo blitt så populære at de nesten ikke var å få tak i. Sååå i dag jukset jeg litt og gikk inn på senteret før det åpnet for å stå klar, der stod det allerede et par andre ansatte fra senteret som også skulle ha. De som kom løpende inn når senteret åpnet ble jo selvfølgelig veldig irriterte på oss som allerede stod der. Alt er lov i krig og kjærlighet? Er det det de sier? Nei? Husker ikke.

Jeg fikk da ihvertfall sikret meg de tre siste jeg trengte. Om en liten time må jeg komme meg ut der igjen, for å gå på jobb. Kl. 13-21.




Det beste jeg vet er god tid før jobb, god tid til å lage en god frokost og en kopp kaffe. Men denne kaffedrikkingen går stort sett aldri smertefritt.

På mandag lagde jeg meg en kaffe og et stort glass med c-vitamin (begynner og bli snufsen). Og fornuftige meg valgte å bære en stor pose med ei yogamatte og en haug av nye putetrekk i samme hånd som kaffekoppen, og glasset med c-vitamin i den andre hånda. Hvordan tror dere det gikk? Posen med yogamatta smalt i sjenken i stua og det dunket jo hele armen min vegg i mellom og viiiiips(!!) kaffe over alt! Jeg tuller ikke når jeg sier at det var 1 cm igjen i koppen. Det var kaffe på sofaen, sjenken oppi posen med de nye putetrekkene og over seriøst hele gulvet. Og nesten oppi kurven med den rene klesvasken jeg hadde brettet sammen, heldigvis slapp jeg unna det.

Så med det sier vi GOD MORGEN!

Processed with VSCO with hb2 preset




Processed with VSCO with a6 preset


 




Heisann. Første dagen med ferie. For det første - jeg våknet klokka 06:03 i dag, lysvåken, men hadde jo absolutt ikke lyst å stå opp så tidlig?! Er det ikke typisk?! Anyways, når jeg endelig kom meg opp av senga tok jeg turen hjem til mamsen og papsen for å besøke pys, han går rundt med lampeskjerm og har det ikke så greit - han er helt vill etter å ut. Vi ser han nesten ikke om sommeren, han koser seg så vanvittig mye ute. Deretter tok jeg meg en tur i tømmerrenna, utrolig fin tur.




Helllu. Været i dag har vært helt fantastisk! Blå himmel og sol hele dagen, vi kunne ikke vært heldigere med været! I dag samlet noen av kremmerjentene fra byen og senteret seg til reker og kos ute i sola. Vi fikk også testa den superkule flamingobadeflåta vi har i butikken, jeg har så sinnsykt lyst på den, den er såå stor! Den er så svær at tre personer får fint plass på den. Men kjenner jeg meg selv rett, så hadde den bare blitt brukt en gang og så lagt på hylla (om den hadde fått plass på hylla da..). Jeg er vel ikke lengre like ivrig når det kommer til bading som jeg var før.




Hellluuu. Været i dag har vært helt fantastisk! Hoppa rett i shortsen og dro med meg pledd, puter og bok ut på verandaen etter jobb. Ble ikke lange lesestunden før jeg sovnet; og deretter våknet knallrød på den ene siden av ansiktet. Hadde kanskje vært en ide å kjøpe med meg solkrem hjem i dag da dama på Vita spurte om jeg hadde solkrem. Jeg bare "jaja har det", visste jo selvfølgelig at jeg ikke hadde det, men det var ikke noe jeg hadde så veldig lyst til å bruke penger på der og da. Ser nå at dette var et dårlig valg fra min side.




Jeg har alltid sagt til mams at når jeg flytter for meg selv, skulle jeg alltid ha roser. Jeg elsker roser.



I helgen hadde jeg leiligheten for meg selv og stelte derfor i stand til et lite innflytningsvors med jentene på lørdagen. Vi hadde det superkoselig og jeg fikk masse blomster. To nye buketter med roser, og en elefant-plante (vet de heter noe med elefant, grønn plante) som jeg aaaaalltid har hatt lyst på. Har alltid hatt et godt øye til grønne planter. Fikk også enda ei ananaspute og et ananasforkle - someone knows me well.

Det viste seg jo også da at Merete hadde snakket med mams og fått beskjed om å ikke kjøpe vanlig potteplante til meg - for de tar jeg jo bare livet av.. og de hadde derfor fått beskjed om å kjøpe en grønn plante, for de har jeg sålangt klart å holde i livet.




God morgen! Omtrent slik har frokosten min sett ut nesten hver dag, de to siste ukene. Vannmelonen varierer, av og til en smoothie, eller yoghurt. Men jeg har blitt så sinnsykt glad i tortillalefse med egg og skinke, og ikke minst avokado! Det smaker helt fantastisk, og det er kjempelett å lage - passer jo bra, jeg er helt elendig på kjøkkenet!

Og jeg har en tendens til å spise det samme hele tiden hvis jeg først finner noe godt. Frokosten er det største problemet, bruker et kvarter hver morgen på å bestemme meg for hva jeg skal lage.

Ha en fin dag!




God morgen! Kan ikke huske sist jeg stod opp så tidlig som halv 7, har igrunnen aldri i hele mitt liv måttet stå opp så tidlig, kun ved "spesielle anledninger". Slik som i dag, som den snille, omtenksomme personen jeg er sa jeg ja til å kjøre gutta til flyplassen før jobb (i håp om litt god karma i helga, kunne trengt det).

I dag har jeg vanvittig mye jeg skal få gjort unna. Så det er bare å komme i gang, men først var det jo å få unnagjort noen timer på jobb. Ha en suuuper dag!




Jaja, det var lenge siden eller hva? Joda, julaften nærmer seg med stormskritt, men guess what, jeg er allerede ferdig med julegavene! Mangler selvfølgelig en bitteliten ting, men det er noe så enkelt som en Ali kaffepose, så den stresser vi ikke med, gjør vi vel? Nei.




Helt fantastisk vær i dag. Skulle tro sommeren var kommet for fullt (lov å håpe haha). Kom hjem fra jobb i fem tiden, deretter gikk turen rett ut på verandaen med ei kurv med jordbær, og der har jeg sovnet. Våknet med katta vedsiden av meg, sååå skjønn hææ.




Følger med her ja! Haha. Etter en lang dag på jobb er det tid for litt søvn, før jeg tar turen ut i kveld. God helg. Spennende innlegg hæææ




Den følelsen når man innser at man bare har fire dager på å lese til første eksamen (trodde jeg hadde to uker ihvertfall). Nå kjenner jeg at jeg virkelig begynner å bli stressa. 12.mai, det er ikke lenge til, da har jeg eksamen i finansregnskap, og ikke nok med det, skal jobbe første uka i mai. Blir jo ingen tid til lesing. Eller som jeg egentlig må.. lære meg hele faget fra starten av.




Nå har jeg slått meg ned i sofaen på rommet med et kakestykke. Kan ikke huske sist jeg hadde fri en lørdag, men måtte uansett opp tidlig ettersom jeg hadde frisørtime, juhuu. Men jeg har fått utrolig mye ut av dagen, fått vasket og støvsugd bilen og ryddet rommet (og det er litt av en jobb). Føler igrunnen det er søndag i dag siden jeg ikke har vært på jobb, men fint det da, for i mitt hode er det tilbake til hverdagen i morgen, men det er jo ikke det, blir jo som å få en ekstra dag denne helga. Hoho.




Heihei (Merr). I dag ble det ikke skole på meg, våknet med tidenes hodeverk og ett tonn med snø utenfor døra. Derfor valgte jeg å holde senga. Men siden jeg droppet den herlige 9'timers-skole-onsdagen, måtte jeg jo prøve å få gjort noe hjemme. Og det har jeg sannelig klart! Måtte bare sitte 2-3 timer før jeg kom i gang, motivasjonen er helt på topp. Åjaddaa.

To av fagene i år er på engelsk, og jeg har ikke hatt engelsk siden andre året på videregående (hvor lenge er det siden? 2012/2013? Merr?), så passer jo ypperlig. Godt vi har google translate, ikkje væll? Ha en fin dag videre da folkens/Merr/http://meretee5.blogg.no. Smask.




Heiheihei. Im back-ish. Har ikke skjedd så mye spennede i år, eller, jo litt, men vi trenger vel ikke ramse opp alt. Akkurat nå sitter jeg hjemme ved kjøkkenbordet og leser litt om marketing research, ble ikke skole i dag. Ble rett og slett for tidlig å stå opp halv 7 etter ei uke med litt ferie. Retten og sletten.

Hei Merr. Takk for tipsene til blogging, skal prøve å skjerpe meg. Bare for din skyld <3 smask.




God morgen og sånn




Denne er til deg Merr. Nå har jeg brukt 40 lange minutter på å lete etter fjernkontrollen til tvn. Etter å ha endevendt hele rommet to ganger, ble det til at jeg måtte legge meg uten å se film. Men jeg klarte ikke slå meg til ro. Jeg måtte finne fjernkontrollen. Så da begynte letingen igjen. Fant den til slutt under senga, oppi en stor boks, sammen med masse ark og bånd/ting til å lage kort med. Så nå er jeg klar for å sove. Ble ikke noe film da, litt sent å begynne å se film nå.




Jeg hater å ta buss. Det er så himla kjedelig i forhold til å kjøre bil, pluss at det er sinnsykt dyrt og tar mye lengre tid, både venting på buss og selve bussturen. Tar jo evigheter.

Sitter på bussen akkurat nuuh. Tar vel buss en gang annenhver måned. Funfun. Nå skal jeg hjem å spise mat etter en laaang dag på jobb.




Først og fremst må jeg bare si at jeg savner sommer, sol og varme noe helt vanvittig! Hadde så mye frost på taket på bilen her om dagen at jeg kunne lage en snøball ut av det. Er det mulig!  

Men uansett, lenge siden sist eller hva!? Det har vel ikke skjedd så mye spennende heller, eller jo, veldig mye igrunnen. Overraskende i og med at det ikke pleier å skje stort her i livet. Jeg har begynt å studere, og jeg hater det virkelig. Livet som student er helt grusomt. Ja.

 

I tillegg jobber jeg vanvittig mye, full uke sist uke, med jobb hver dag, skole hver dag og innlevering i rettslære. Gåtta låv it.

Tenkte igrunnen bare jeg skulle stikke innom og si hei. Hei.






Ditt navn her




Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn




Arkiv


· Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014



Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · Tegning



Søk i bloggen




Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAM



Design







Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.