I går da jeg dro fra jobb skinte sola og alt var fint, da jeg hoppet av bussen var halve bygda dekket av de mørkeste skyene jeg har sett på lenge. Det både regnet og tordnet. Så temmelig mørkt på planene for dagen, jeg og lil sis skulle nemlig ta litt bilder - ettersom jeg må venne meg til å bruke kameraet litt før jeg skal ta bryllupsbilder for ei venninne. Har jo så vidt tatt i et kamera siden videregående, som begynner å bli noen år siden, faktisk! Men tro det eller ei, skyene forble her hjemme, så vi tok turen nedover til byen igjen, og vipppps, nydelig vær.
.. jeg skulle finne på å legge ut kameraene mine til salgs. Men jo. Jeg har nå hatt ferie i nøyaktig 4 timer og 4 minutter, i skrivende stund. Det er lørdag og jeg holder på å bli gal. Jeg kjeder livskitttten ut av meg. Jeg fant ut at dette var et fint tidspunkt til å legge ut mitt høyt elskede Canon 600D på finn, det var etter jeg kjøpte dette kameraet jeg oppdaget min kjærlighet til Canon (ettersom jeg hadde hatt tre Nikon speilreflekskameraer før jeg prøvde meg på Canon).

MEN jeg kjøpte meg jo nytt Canon 70D for en liten måned siden, for vel trøste meg med det da. Jeg er den personen som aldri legger ut ting til salgs, jeg velger alltid å ta vare på det. Jeg har sikkert hatt 10-15 mobiltelefoner, har jeg ødelagt noen? Nei. Har jeg solgt noen? Nei. Har jeg alle liggende i en boks på loftet hjemme hos mamma og pappa? JA. De blir jo bare liggende, jeg kommer aldri til å få bruk for en gammel Simens eller Sony Ericsson igjen. Men likevel klarer jeg ikke kvitte meg med dem, det samme gjelder kameraene. Nei nå skal jeg manne meg opp til å legge ut enda ett, Nikon D90, best i test i sin tid, men det er vel noen år siden.

Ha en suuuuuper lørdag dere da.
Dårlig planlagt av senterledelsen, fytti. I dag var det nattåpent på senteret, eller, det er, det er jo fortsatt åpent i 20 minutter til. Og i morgen er det handelensdag, det vil si at senteret åpner klokka 07:00!!! Men hvem gidder å dra seg ut på senteret så tidlig etter at det har vært nattåpent kvelden før?? Hallo i luken liksom. Så nå ligger jeg pakket inn under dyna, klar for å legge meg for så å stå opp klokken 05:30 i morgen. Gottaaa love it.Fin dag. Sol og varmt. Piknik med girlsa.
Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits