Juhuuu. Jeg er i slaget, to innlegg på under en uke. Dæven. Med noen dager fri fra jobb er det lite å gjøre bortsett fra trene, vaske bilen og ja, vel, se på tv, ettersom alle andre er på skolen eller på jobb. I går brukte jeg halve dagen på å prøve å finne en serie eller en film på netflix, det er virkelig ikke lett. Det er nesten bare gamle filmer og de seriene som faktisk går ann å se på, har jeg allerede sett. 

LIFE UNEXPECTED

WHITE COLLAR

FRIENDS

SUITS

DROP DEAD DIVA

Begynte å se på Drop dead diva i dag, syns alltid det har sett skikkelig dårlig ut på coveret, men det er jo kjempegøy! Så har vi jo Sons of Anarchy også da. 
Noen som husker den filmen? Den begynner å bli noen år nå, fant den nettopp i hylla blandt en hel haug av filmer. Den var ikke så gøy som jeg husket. Haha.
Jeg har sett så vanvittig mange tv-serier. Det er helt sykt. Ettersom jeg gikk på medier og kommunikasjon i tre år ble det jo mye tid til overs, og den tiden brukte jeg stort sett på å se på serier. Så jeg hadde noen fine år på skolen, storkoste meg til tider. Men så har det seg slik at jeg ikke alltid klarer å henge helt med i seriene, jeg faller ut, midt i en sesong. I de fleste seriene faller jeg ut i sesong 4, merkelig nok. De seriene jeg kommer på nå, som jeg er midt inni er Frustrerte Fruer, Grey's Anatomy, True Blood, White Collar, Awkward, Sons of Anarchy, Make it or break it, 90210 Beverly Hills, The Carrie Diaries, Prison Break, The Sicret Circle, Gossip Girl osv. Jeg kan holde på i timesvis med å ramse opp serier. 

Men det positive med Frustrerte Fruer er at jeg husker hva som skjedde rett før jeg falt ut, det var episoden hvor Gabby finner ut at hun har fått feil unger og vil finne sine ordentlige barn. Så hvis det er noen der ute i verden som vet hvilken sesong og sånn ca hvilken episode det er, så er det flotttt!! Skrik ut! Kunne tenke meg å se resten av serien.
Neal: 64 and counting -
Peter: Why is it that when Neal Caffery throws a party 64 models show up?
Neal: No wait 65 - what? They were twins!

- - - -

Peter: Have you ever met a woman -
Neal: Brittney - Brittney Nicole - Seventh grade...what? I had a gap in my teeth.

- - - -

Mozzie: A New Yorker that doesn't take the subway is a New Yorker you can't trust.
Neal: I don't take the subway.
Mozzie: Exactly.

- - - -

Peter: You said goodbye to everyone but me. Why?
Neal: You know why.
Peter: Tell me.
Neal: Because you are the only one who could change my mind.

- - - -

Peter: I'm calling a truce. I may have rushed to judgment.
Neal: You had judgment on speed dial.

- - - -

Peter: I'm holding poop.
Elizabeth: And you look damn sexy doing it.

Eeeelsker White Collar, tidenes tv-serie! På tide å pakke til aalborg!! I morgen kl. 08:00 setter SuperSpeed kursen mot hirtshals, det blir så bra. Shopping og masse kos!


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits