hits

Vi gleder oss alle til å bli store, voksne, flytte ut og alt det der når vi er små. Jeg kan ihverfall huske hvor mye jeg gledet meg til å bli stor da jeg var liten. Det jeg har innsett nå er at det bare er et stress, 80% av tiden, nå tror dere nok jeg overdriver, og ja jeg overdriver nok litt i forhold til hvordan de fleste ser på det. Men nei, jeg skulle ønske jeg kunne være 10 år igjen, eller 16 år, kjøre rundt hele sommeren på mopeden sammen med venner uten en eneste bekymring. Misforstå meg rett (?) det er mye som er bra nå, men jo eldre vi blir, jo mer har vi å tenke på, og det suger - for å si det sånn. Jeg husker den dagen jeg flyttet hjemmefra, vi ryddet ut alt fra rommet mitt og ut i bilen, jeg falt sammen på gulvet i panikk og klarte ikke slutte å grine, kjenner fortsatt på den følelsen i blant.

Processed with VSCO with kk1 preset
Det absolutt verste med ungdomsskolen og videregående, og forsåvidt videre studier må være det å fremføre oppgaver og prosjekter. Det er helt forferdelig. Jeg skjønner ikke hvorfor det er nødvendig å tvinge alle til å fremføre foran klassen, det skulle vært plass til mer tilrettelegging der assså. Jeg husker på ungdomsskolen da jeg kunne gråte meg i søvn hele uken før et prosjekt skulle fremføres, selv om jeg kjente alle i klassen kjempegodt og hadde null problem med å snakke med dem ellers. Men det å være midtpunktet og stå foran alle, med over 40 øyne som nærmest stirrer deg i senk, det var forderdelig. Det var flere ganger jeg vurderte å bare bli hjemme hele skoledagen på grunnen av fremføringer. 

Vi fikk flere ganger høre at vi måtte fremføre uansett hva, dette var for å forberede oss på voksenlivet/arbeidslivet. Hvorfor? Jeg ser fortsatt ikke nødvendigheten av å gi elever klump i magen og nesten angst for noe så dumt. Bare det å dele opp en klasse i to og fremføre for halvparten hadde vært bedre. Jeg syns fortsatt ikke det er noe lettere å stå foran en stor folkemengde nå, enn da jeg gikk på ungdomsskolen. Det er fortsatt helt forferdelig og jeg får bare lyst til å sette meg ned i fosterstilling eller grave ned meg selv ute i hagen. Jeg kan ikke beskrive hvor fælt det er, hvorfor presse oss gjennom sånt tulllll??? Tidenes mest random(e) innlegg, but ja. Hands up hvis du ikke har sovet på flere uker bare fordi du vet at du har et prosjekt som skal fremføres i april! Jeg tuller ikke.
Midt oppi dette kaoset med oppgavelevering og mye jobb er det mye jeg heller har lyst til, men som jeg absolutt ikke får tid til, men gjerne skulle få gjort.

Spille The Sims - JA, jeg har skikkelig lyst til å sette meg ned å spille Sims 3/4. Jeg har faktisk ikke spilt sims på flere år (utenom da jeg og Christoffer prøvde her for et par måneder siden, for å se om Sims 4 fungerte på pc´n), før kunne jeg sitte flere timer, i min egen verden og spille, bare for å slappe av og få tankene over på andre ting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with acg preset

Legge meg ned i fosterstilling og begynne å grine - Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å få levert de to obligatoriske oppgavene innen fristen, det er oppgaver beregnet for 3-4 personer, og jeg gjør dem alene i og med at jeg jobber og ikke har mulighet til å møte opp på skolen. 

Pynte til jul - det er da litt tidlig enda, er det ikke? Men jeg klør i fingrene etter å få pyntet i leiligheten. Allerede neste uke begynner julevarene og komme i butikk, og jeg gleder meg sååååååå! Den siste uken har jeg blitt tagget i hundrevis av memes på face som handler om å allerede begynne å høre på julemusikk og starte nedtellingen til jul. I fjor var det vel andre uka i oktober jeg begynte med julemusikken, det er viktig å høre så mye på julemusikk at man blir dritlei og ikke trenger å ha julemusikkene i tankene en gang, før neste år!
Goood morgen. Herlighet, i går da jeg skulle kjøre hjem fra jobb holdt jeg på å kjøre ned sikkert 10 personer - fra forsvaret. Der jeg kjører til og fra jobb kaller vi "over heia", det er ingen lys, bare skog og 80 sone. I går kveld så det ut til at forsvaret hadde noe form for øvelse hele strekningen. Plutselig labbet en gjeng av dem i veikanten, skvatt som bare det, samme med bilen bak meg. Helt mørkt, rundt en sving, møter man en haug av uniformerte militærdiktatur som virkelig matcher skogen. Kunne ikke ei gang se dem med fjernlysene. Mot slutten av strekningen (alt består av sikksakk svinger) stod de midt i kjørefeltet mitt og hadde en form for møte, rett rundt en sving(!!!!) HERREGUD FOR NOEN IDIOTER, kunne kjørt ned hele gjengen. Da jeg kjørte rundt dem holdt jeg inne tuta kjempelenge, var såååå forbanna.
1. Spise frokost med svigers hver dag eller aldri bli gift?
Jeg tror jeg hadde gått for å aldri bli gift. Kan jo fortsatt ha kjæreste eller være forlovet? Eller?

2. Bade utendørs hver eneste morgen eller bare dusje en gang i uken?
Vet du hva, jeg tror jeg måtte gått for å bare dusje en gang i uken, det finnes jo mange måter man kan vaske seg på. Hadde investert i et badekar tror jeg.

3. Alltid blende alt du spiser, eller ha ketchup på alt du spiser?
Jeg virkelig hater ketchup, det smaker helt forferdelig. Men hallo, ingen som sier at maten må være overfylt med ketchup. Kan vel bare ta en liten strek.. For hvor kjipt ville det ikke vært å alltid blende all maten?

4. Ville du vært en kjempehamster eller en miniflodhest?
Definitivt en miniflodhest, tenk noe så skjønt da!

5. Klemme fingeren i hver eneste dør du går gjennom eller falle ned hver eneste trapp du går i?
Falle ned hver eneste trapp. Hadde prøvd å unngå alle trapper og i tillegg kanskje gått med hjelm og rumpebeskyttelse, sånn i tilfelle jeg måtte tatt trappen.

6. Eie en enhjørning eller en valgfri pokemon?
En valgfri pokemon. Aldri likt hester, og en enhjørning er jo bare en hest med et horn midt i panna.

7. Håroppsettet til Eli Hagen eller stemmeleiet til Linni Meister?
Stemmeleiet til Linni. Definitivt.

8. Ville du byttet kjønn hver gang du nyser eller ikke kunne se forskjell på en baby og en muffins?
Jeg nyser hele tiden, så det hadde blitt litt vanskelig. Tror jeg måtte gått for mulighet nummer to, ikke sett forskjell på en baby og en muffins. Jeg er somregel ikke den som skriker etter å få holde små babyer. Bare glad for å slippe.

9. Alltid våkne opp med kraftig hangover/hodeverk eller aldri få lov til å sove med dyne/teppe?
Jeg har allerede overlevd noen år med det å våkne med kraftig hodeverk, så hadde klart det fint, blir vel en vane.. Kunne aldri tenkt meg å sove uten dyne eller teppe. Det å pakke seg inn under dyna etter en lang dag må være den beste følelsen.

10. Eget privatfly eller muligheten til å bytte ut bilen med valgfri ny bil en gang i året?
Bytte bil. Jeg elsker å kjøre bil, og er livredd for å fly. 
Herlighet! Se så nydelig et bestikk! Jeg har ventet på dette bestikket helt siden vi fikk varepermen med bilde av alle høstvarene, og det er lenge siden. Var veldig redd for at det ikke skulle være like fint i virkeligheten som på bildene, men herlighet, det var bare mye finere i virkeligheten. Kjøpte med meg ei pakke med en av hver del hjem for å teste det ut og sjekke hvordan det så ut etter et par turer i oppvaskmaskinen, og joda, det er fortsatt like fint! Får bare lyst til å spise alt av mat med kniv og gaffel nå. 
DEL 2 - Vet dere hva jeg innså da jeg leste gjennom de her innleggene? Det MÅ være på grunnen av alt det jeg gjorde da jeg var liten at jeg har så dårlig karma nå, karma is a bitch. 

Såpehåndtak: Joda, dette er mange år siden. Den tiden da vi dro på sommerleir og koste oss, ble kjent med masse nye mennesker og alt det der. Det ble ikke akkurat så veldig godt tatt i mot da jeg og ei til smørte inn alle håndtakene til rommene med såpe. Etter vi hadde vært på samling og alle skulle til rommene ble det kaos i gangen når hver eneste person ble full av såpe på hendene på vei inn på rommet. Uskyldig liten spøk, noen tar ting så tungt!?

Gress på bilruta: Tror dette må være noe av det mest idiotiske påfunnet jeg har vært med på, det har jeg skjønt etter jeg fikk meg bil. Jeg hater når jeg får skitt og drit på bilen. Og når jeg var liten gjemte jeg og en kamerat oss bak en stor busk, slik at vi kunne sitte gjemt der for så å kaste gress og mose ned på bilene som kjørte forbi. Litt myk mose og gresstuster skader vel ingen tenkte vi, men herligefred så sinna han ene mannen ble, vi gjorde aldri dette her igjen. Jeg må si at jeg virkelig forstår denne her sinte mannen, jeg hadde blitt fly forbanna selv. Men hvor gamle var vi? 6-7 år?

Ansvar for nøkkelknippet: Jeg skulle på leir for tredje gang, han som var leirleder kjente jeg igrunnen ganske godt etter de to andre leirene vi hadde vært på tidligere. Men denne gangen hadde jeg tatt med meg to nye venninner, og vi var de første som kom til stedet. Leirlederen gav meg nøkkelen og sa "Se her, gå å finn rommene deres, men kom rett opp med nøkkelen etterpå, jeg kjenner jo deg Heidi, stoler på deg". Selvfølgelig valgte jeg og hu ene å utforske, så vi prøvde nøkkelen over alt, siste stedet så ut til å være en barnehage, men der gikk en himla alarm og det hylte og vi løp som to livredde katter tilbake til rommet, hoppet opp i sengene og latet som ingenting. Da kom hun ene leirlederen, sint og spurte om det var oss, vi svarte nei der vi lå i senga andpustne som to idioter. Huff.

Låst ute fra leiren: Har funnet på mye gøy på leir. Men dette her var både morro men samtidig litt kjipt. Jeg og ei anna jente som jeg hadde møtt på leiren snek oss ut i 1 tiden på natta (vi var ikke gamlere enn 10-11år), vi lusket rundt, banket på vinduer og tullet med de andre, plutselig innså vi at døra hadde blitt låst, vi kom oss ikke inn igjen, det begynte og pøsregne og der stod vi. Jeg i silkepysj, kliiisssvåt, og samme med hun andre. Vi banket som gale på vinduet til rommet vårt i håp om at de to andre på rommet skulle våkne for å slippe oss inn igjen, vi klarte å få kontakt med dem til slutt. Men på vei inn igjen ble vi tatt for å være ute, så dagen etter måtte vi rett og slett vaske doene som en liiten straff. 

(de som har sett TVD förstår överskriften, btw, tror jeg har klart å skifte til svensk tastatur på macen, noen som vet hvordan jeg kan fikse det??)

 
Processed with VSCO with a6 preset

Omg! Se den skjønne kaktusen der. Kunne ikke motstå den. Jeg og lil sis var på plantasjen på jakt etter en svær plante, som jeg alltid har ønsket meg. Sa alltid at jeg skulle ha masse blomster og planter når jeg flyttet ut, og nå er jeg i gang. Har faktisk sju levende planter, og et par falske, og de lever enda, den ene har jeg holdt i livet siden mars, da vi flyttet inn. Men det er bare grønne planter. De andre klarer jeg absolutt ikke holde i livet, toppen ei uke.

Processed with VSCO with a6 preset

Jeg kunne ikke motstå det der speilet. Vi tok turen til ikea ettersom jeg ikke fant den etterlengtede planten jeg har vært på jakt etter lenge. Vi bestemte oss begge for å kjøpe hvert vårt speil, i og med at det var på tilbud til 198,- (!!). Men da vi kom ut i bilen skjønte vi jo fort at vi hadde et himla problem. Jeg har nemlig verdens minste bil, jeg har ikke en gang bakdører. Vi fikk dem inn til slutt, det gikk bra, bortsett fra at vi satt lagt oppi dashbordet/rattet begge to. Hu måtte sitte fremoverbøyd med ryggen, huff, for et kaos! Resultatet ble bra da, storfornøyd!
Processed with VSCO with c1 preset

Åhhh jeg kjenner jeg irriterer meg grønn hver dag over de kundene som snæpper til med "jeg skal bare kikke" i den sureste tonen som finnes når jeg sier hei. Jeg skal ikke angripe deg, du skal få lov til å kikke deg rundt, så skal jeg heller snike meg til å høre om du finner ut av det, men jeg kan også la deg være i fred. Noen andre som jobber i butikk som kjenner seg igjen? Det er nesten som om noen kunder blir sure for at man sier hei, noe som er naturlig når folk kommer inn i butikken hvor man jobber. Jeg prøver bare å være hyggelig. 

Apropo det å være hyggelig. Christoffer gjorde et forsøk på å være snill og ta litt klesvask, selv etter at jeg har sagt at han for all del ikke må ta mitt tøy i sammen med hans, med mindre det er vanlige tskjorter eller gensere. Her om dagen kom jeg hjem til et fult tørkestativ, og midt i alle klærne spotter jeg min nye genser/bluse-ting (den på bildet over, helt ny, brukt 2 timer), jeg ble selvfølgelig dritstressa og gikk rolig mot den, prøvde å ikke bli sur, DEN HADDE BARE KRYMPA SÅNN 3 STØRRELSER.. jaaaaja. Åhhhhh. Er det mulig. Kjipt.
Hvis det er en ting jeg virkelig ikke skjønner meg på, så er det de modige (men også dumme) menneskene som hopper på bussen i tskjorte og shorts - la oss si ok varm sommerdag, ikke den varmeste, men den temperaturen som gjør at de fleste nordmenn finner frem shortsen. De tar rett og slett turen til byen, gjerne mot kvelden, uten jakke, uten noen muligheter for å kle på seg litt mer om det skulle bli kaldere. Vi har jo ikke akkurat det mest stabile været for tiden.

Jeg er verdens største frysepinne, og det vet alle som kjenner meg, jeg fryser alltid, det kan kanskje ha noe med det å gjøre - men jeg reiser aldri hjemmefra uten kanskje ei skjorte, eller lita strikkejakke som jeg kan hive på meg om det skulle finne på å bli kaldere utover kvelden. Jeg fatter ikke hvordan folk gjør det! Her om dagen satt jeg på bussen på vei til jobb, med dongerijakke og selvfølgelig langbukse, men folk med kjole, skjørt og shorts raste inn på bussen, uten jakke eller noe form for langarmet - det de ikke visste var at etter at jeg hadde vært på jobb i finværet en liten time, tok været en brå vending, smårein og skikkelig guffent ble det. Synd det. Bare frys dere. Neida. Joda.. 

Processed with VSCO with nc preset

Det morsomme er at jeg husker før da jeg var liten og skulle gå til skolen og mamma kledde på meg ikke ett skjerf, men gjerne to, slik at jeg ikke skulle finne på å fryse. Ville jeg ha på meg alt dette tøyet? Nei. Jeg ville gå i bare genseren, slik som de store gjorde. De kule. Men nå som jeg er eldre tar jeg heller med meg en jakke ekstra for å ikke fryse, for jeg vet hvor mye jeg hater å være kald, og ikke minst hvor sur jeg blir når jeg virkelig fryser.
Fant nettopp dette her + to innlegg til i samme "serien" i utkast, noe jeg har skrevet for øø, jeg vet ikke hvor lenge siden?

Jeg var tidenes pøbelunge når jeg var liten. Jeg elsket rampestreker mer enn noe annet. Jeg og ei venninne drev spesielt med rampestreker i desember, det var ekstra morsomt. Vi lagde oss en vedkubbe hvor vi kuttet inn ett hakk for hver rampestrek, slik som nissejenta i blåfjell. Men det var selvfølgelig ikke bare i desember i fant på mye tull, det var stort sett hele året. Og vi fant på temmelig mye, jeg syns litt synd på de vi gjorde rampestrekene mot.

Brune epler: Dere vet når eplene fra epletrærne har ligget på bakken en stund og blitt brune og ikke minst helt myke og ekle? Vi fylte like godt alle postkassene på ett helt postkassestativ med slike epler. Stappet postkassene fulle. Huff, at vi kunne finne på noe så grusomt, og ikke mist ekkelt!

Ødelagte juletrelys: Det startet med ett uhell. Venninna mi skulle vise meg at det gikk ann å ta ut lyspærene i juletrelyslenkene, hun dro ut ei pære fra et stort juletre i hagen til nabo'n, men det viste seg at ikke det gikk ann å sette i pæra igjen, så da var hele lyslenka mørklagt og samme med treet. Kjipt. Det var virkelig et stort tre og det var nok litt jobb med å få på plass nye lys. Dette gjorde vi på flere trær, for å sjekke om det gikk ann å ta ut pærene. Dumme som vi var.

Plastikk tape ting: Dere vet sånn typisk plastikkgreie som politiet bruker for å sperre av områder? Sånn hvit/rød stripete greie. Vi fant oss en slik rull og gikk rundt og pyntet hagene til folk, det så ikke ut. For et rot. 

Ding dong stikk: Ring på stikk, dingis, osv. Det har mange forskjellige navn. Dette var jo favoritten, ringe på dører og stikke av, hvem har ikke gjort det? Dette gjorde vi hver eneste helg, hos de samme folkene hver gang. Vi ble faktisk jagd av en mann gjennom et helt nabolag ei gang, vi var livredde. Noe av det morsomste er jo å ringe på hos noen, gjemme seg, ringe på igjen, gjemme seg, slik at de må komme ut flere ganger. Og ringe på i blokker, på alle ringeklokkene samtidig, da pleier alle i blokka å titte ut vinduene samtidig.

Har en god del til, men det blir i ett nytt innlegg.  

Og til slutt: Tulletingte til slottet: Dette gjorde vi flere ganger. Vi var temmelig små og hadde nettopp funnet ut at vi kunne ringe med skjult nummer. Og vi fikk tak i nummeret til slottet og ringte. Der var det en hyggelig mann som svarte, han snakket med oss veldig lenge og sa at vi dessverre ikke fikk lov til å snakke med kongen, men vi kunne gjerne skrive ett brev som han kunne få og lese, og kanskje svare på. Det er utrolig hvor hyggelig han var, og hvor lenge han gadd å snakke med oss, og han virket ikke overhyggelig eller irritert en plass. Tålmodig fyr han der.
God morgen! Ny uke, nye muligheter, er det ikke det de sier? I dag våknet jeg med tidenes hodeverk, og akkurat nå drikker jeg kaffe som en galning for å prøve å bli kvitt hodeverken før jobb. Det er mandag og det betyr nye varer på jobb, beste dagen i uka å jobbe!

Helgen har gått vanvittig fort og jeg kan ikke huske sist jeg fikk så mye ut av helga. Fredagen gikk til jobb, handling av grill, og vi gikk et par turer i skogen. Lørdagen stod vi opp grytidlig for å ta turen til Preikestolen. Etter rundt fire timer i bil var vi fremme for å gå. Det var en sinnsykt fin tur og vi var veldig heldige med været, strålende sol hele dagen. Deretter var det jo da igjen en lang biltur hjem, vi var hjemme rundt klokka ni på kvelden, kasta oss rundt og dro videre på innflytningsfest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg syns faktisk det er helt tåpelig at studenter som fortsatt bor hjemme ikke får noe som helst i stipend. Selvfølgelig vil studenter som bor for seg selv trenge en smule mer penger enn en student som bor hjemme. Men likevel kunne hjemmeboende studenter fått litt stipend, ettersom man må ut med store summer for å få kjøpt det man trenger av skolebøker og annet. Noen trenger også betale for transport til skolen, enten om det er bensin, eller om det er busskort, stort sett like dyrt uansett. 

(Og bare for å påpeke noe - buss er faktisk ikke noe særlig billigere enn å kjøre bil, et månedskort koster ca 500 kr, og selv fyller jeg bensin for ca 600 kr i måneden, kjører utrolig mye, så jeg vil si at det faktisk er billigere å kjøre, så lenge man parkerer gratis på skolen, kommer selvfølgelig ann på bil osv.)

Det er heller ikke bare bare for en student å skaffe seg en deltids- eller ekstrahjelpjobb. I løpet av de første ukene som student hadde vi kurs med forskjellige forelesere, studeveiledere osv. og alle sa det samme; nemlig at de ikke oppfordret noen av oss til å ta en deltidsjobb, for det kom til å gå ut over studeiene og var ikke til å anbefale. Men hvordan skal man da klare å betale for seg uten stipend? Og for å kunne få stipend må man heller ikke tjene mye penger, for tjener man for mye penger ved å jobbe vedsiden av skolen, mister man stipendet.

Første semester (første halvåret på skolen) har for eksempel jeg brukt 3500kr på skolebøker, noen av dem er til og med kjøpt brukt og dermed billigere, har også kun kjøpt de bøkene som går inn under «obligatorisk pensum», i og med at vi skal ha rundt fem nye bøker neste halvår også, må jeg vel spytte ut 3000kr til. (Og ja det måtte jeg).

Hvordan skal en student som ikke får stipend eller har en jobb vedsiden av studiene betale for dette? Bare fordi man bor hjemme vil ikke det si at man får penger av foreldrene. Selv kan jeg ikke huske sist jeg fikk penger av verken mamma eller pappa. Men så er jo jeg så heldig å ha en jobb, men jeg merker selvfølgelig at det går utover studiene og noen ganger må jobb prioriteres fremfor skolen, og det er faktisk ikke greit, men hvilket valg har jeg? Om jeg ikke jobber, da vil jeg neppe få råd til bøkene jeg trenger. 

Hvorfor får ikke studenter som bor hjemme stipend? Det trenger ikke være store summen, men et lite bidrag hadde vært til stor hjelp! Selv syns jeg det er merkelig, og en smule tåpelig. Men nå bor jo ikke jeg hjemme lengre, men kan like vel ikke få stipend, i og med at jeg jobber for mye. 

Nå til høsten blir det heltidsstudie og fulltidsjobb, dette kan bli spennende.
Godt nyttår, bedre sent enn aldri eller hva? Lenge siden sist. Hei Merete, trofast leser gjennom alle år. Det har vært koselig med en kommentar i ny og ne selv om jeg ikke har vært innom på snart et halvt år! Joda, jeg tenkte å starte nyåret med litt blogging. Mye har skjedd siden sist, men det får vi ta en annen gang.
Jeg har de siste ukene vært temmelig fornøyd med at jeg ikke har hatt flere serier å se på, i og med at jeg har eksamen å fokusere på. MEN i dag måtte jeg finne noe å se på til frokosten, da ble det The OC, som jeg har sett litt av før, men syns da ikke det var særlig bra. I dag derimot, kjempegøy, må jo bare få sett mer! Og det er bare en uke til første eksamen. Jeg kan ingenting, så nå har jeg skrevet ut alt av forelesningsnotater og oppgaver i håp om å faktisk lære meg finansregnskap.
Gudd mårning! Ble sent i går kveld. Fikk hentet bildene jeg bestilte og begynt med boka jeg skal lage til lilsis sin konfirmasjon, ble litt flere bilder enn jeg hadde tenkt. Har vel 150 bilder for mye, hehe. Bedre med for mange enn for få.

Våknet med tidenes hodeverk i dag, så da blir det litt klipping og liming frem til hodeverken gir seg, deretter eksamenslesing! Merker eksamen nærmer seg med stormskritt! Så mye å gjøre, men så lite tid.
Hellluu, her var jeg igjen. Var ikke disse julekulene fine?? Tror jeg har lagt ut bilde av dem over alt nå. Her, insta, vsco osv. Skulle bare hatt mitt eget juletre å pynte i år da.

Btw. hvis dere ser veldig nøye midt på bildet av de julekulene i sølv, vil dere se et lite hode. Ja, det er mitt hode. Hah.
Hektisk helg. Jobb jobb jobb. Bursdagsfeiring med grillings og volleyball, samling med jobb med volleyball og grillings. Kjempekoselig. Helgen har gått i ett! Har ikke slappet av ett eneste sekund. Og nå er det på'n igjen med jobb, hele uka. Fun fun fun!Helluuu, det var lenge sida. Har ikke skjedd så mye spennende i det siste, annet enn et par bursdager. Og i morgen blir det tur på heia med hele fææmilien. Gøy.
Hjemme fra jobb og klar for pizza og Paradise. Juhuu.
Japp. Spennende dag. Lagd pizza og spist den opp. Ryddet litt og klar for jobb. Fun fun fun.Følg interior_martkens på instagram, nyheter, inspirasjon og sånt fra Kremmerhuset Kristiansand.Det skjer så sykt mye spennede i livet mitt for tiden, akkurat derfor jeg blogger så sykt mye. Ja. Akkurat derfor. Jeg jobber. Har fri. Jobber. Trener litt. Og alt dette om igjen. Spennede. Og jeg har kjøpt meg to nye krus. Fine dem. Men nå må jeg spare penger, jeg og Trine skal nemlig til Kypros i sommer. Juhu. Det blir spennede. Åja. Det gjør det. Det kommer nok til å gå galt. Som det alltid gjør. Enten får jeg nyrestein igjen, eller så styrter flyet. Eller, så kommer vi oss fint frem til Kypros, men så blir jeg liggende hele uka på badet, foran doen og spyr. Slik som sist gang jeg var i syden. Gøy. Det minner meg om filmen - Just my luck, med Lindsay Lohan.

Dette er de to nye krusene mine. Valgte å starte 2015 med et par nye krus, ja. De er store, med fine små blå blomster på. Fra kremmerhuset. Vi har fått masse nytt! Masse masse.
Da var vi i totusenogfemten (2015). Nytt år, nye muligheter, ikke gidder jeg å finne ut hva jeg skal ha som nyttårsforsett, for jeg vet at jeg ikke kommer til å gjennomføre uansett. Men ja, det er ett nytt år og det er en hel masse som står på planen. Jeg må finne ut hva i helsikke jeg skal søke på av skole, jeg aner absolutt ikke, det er faktisk ingenting jeg har lyst til av det jeg har sett på som finnes på UIA. Og jeg reiser ikke til Oslo. Det er helt uaktuelt. Hoho.

I går ble det ei koselig nyttårsfeiring, vi startet med middag i fem tiden, før vi samlet en større gjeng i 7 tiden. Vi spiste taco, og det ble så mye rester igjen at jeg har spist taco til middag i dag også, kunne sikkert spist enda mer taco i morgen, men nå er jeg litt lei av taco. Alt i alt, koselig kveld og en hel masse å rydde. Konfetti over alt! Støvsugde i nesten en hel time for å få med alt. God start på det nye året! Godt nyttår!
Heihei. I dag føler jeg virkelig jeg har fått mye ut av dagen, men har igrunnen ikke gjort særlig mye. Jeg har vært på jobb som alle andre dager, deretter spist middag, tatt en tur ut med Gunn. Jeg og Gunn koste oss med epler, plommer og pærer på jordet, Gunn hadde til og med med seg sitteunderlag, så vi ble sittende på jordet en liten time og snakke. Deretter byttet jeg og pappa olje og oljefilter på bilen min, så nå er den god som ny, neida, men jeg trenger ikke bekymre meg for olja. Og nå før leggetid har jeg installert The Sims 4, ja jeg kjøpte det, jeg kunne ikke la være. Det er suuuperkult, bortsett fra at jeg ikke skjønner en dritt! Har ikke prøvd ut noe som helst enda da, nesten, får håpe jeg skjønner litt mer etterhvert. For øyeblikket ser det litt håpløst ut, men finner alltid ut av det! Når jeg skulle legge inn et bilde her, kom jeg plutselig på at jeg bruker Mac´en for øyeblikket og der har jeg enda ingen bilder, annet enn noen tullete bilder fra en joggetur. Uklare stygge bilder rett og slett.

NOEN SOM HAR PEILING PÅ MAC????? Jeg elsker den. Men skjønner ikke en dritt av og til. Jeg irriterer meg grønn hver gang jeg skal scrolle nedover, for da må jeg bruke piltastene!! Går det ikke ann å få opp den derre man kan dra ned på siden, den greia, på høyre side langs skjermen, som man bruker for å scrolle nedover og sånn? Den kommer jo bare opp fort når jeg bruker piltastene opp og ned, så må jeg forte meg å ta tak i den med selve pilen, slik at jeg kan dra den opp og ned??? Hjeeeelp. #mac #hjelp #thesims4 

God natt :-)
God morgen! I dag kommer The Sims 4 ut! Kjære vene, jeg har så vanvittig lyst på det. The Sims 2 (og litt 1) var favorittspillet mitt som mindre, jeg spilte det hele tiden! Det var så morsomt å kunne skape sine egne simmer og styre dem gjennom livet. Det høyeste var jo bare å lage hus. Men nå er det lenge siden jeg har spilt sims, men i går da jeg hadde lite å gjøre på jobb fikk jeg sett litt på hvordan det nye Sims 4 ville se ut, det ser så gøy ut! Så mye nytt! Men det er jo himla dyrt med tanke på at jeg kanskje kommer til å spille det to-tre ganger og så legge det fra meg. Det er 600kr rett ut av vinduet. I tillegg til at jeg nettopp har kjøpt Mac, og de lager ikke sims 4 til Mac, med det første. Og den vanlige pc'n min overlever ikke så veldig mye lengre.

#thesims4 #spill #thesims3
Det er så mye hjelp å få. Herregud. Nå har jeg gått i 7 lange uker med nyrestein og det er så ubeskrivelig vondt. Det sies jo at nyrestein er noe av det verste man kan få (og det er ingen tvil!), med tanke på smerter. Smertene du får av nyrestein sies også å være mye verre enn en fødsel. Mange voksne damer som har unger og som har opplevd nyrestein sier at de ville heller født 10 unger til i stede for å ha nyrestein. Og det kan jeg nesten tenke meg til, uten at jeg noen gang har født et barn. Nyrestein er bare så vanvittig vondt, har faktisk ikke ord for hvor vondt det er.

For tre uker siden tok jeg CT for å finne ut hvordan det lå ann med steinen, og før den dagen jeg tok CT hadde jeg allerede gått med steinen i fire uker, og fire uker før CT´en fikk jeg også beskjed av legen om at jeg kunne gå litt til med steinen, men burde absolutt ikke gå med den i over tre uker, det ville ikke være bra for meg.

Forrige uke (2 uker etter CT´en) ringte legen fra sykehuset, han syns ikke det var noe greit at jeg hadde gått så lenge med steinen, da tenkte jeg bare "Hvorfor i helvette har du ikke sett på CTbildene ei uke tidligere?". For det var nettopp han som sa at jeg ikke burde gå lengre enn 2-3 uker. Jeg ble da henvist til ei anna avdeling (dette er en uke siden nå), og mams har ringt sykehuset hver dag for å høre hvordan de ligger ann, men de har enda ikke sett på henvisningen. Jævla effektiv gjeng!? I Danmark tok det dem 30-40 minutter å få sett på CTbildene. Ja jeg havna på sykehuset i Danmark. Gøy. Det var den ferien.

Her går jeg og har så vondt at jeg senest i dag nesten vurderte å kjøre i hundre og helvette inn i en fjellvegg på vei hjem fra jobb. Jeg måtte gå tidligere fra jobb i går på grunnen av store smerter. Var sykemeldt i sommer. Det går utover jobb, trening, humøret, rett og slett hele hverdagen, og ikke minst søvnen. Jeg sover jo ikke. Men sykehuset har jo all verdens tid. I verstefall kan nyra mi gå til helvette om jeg går for lenge. 

Jeg vet det er sikkert mange andre som også trenger hjelp på sykehuset. Men herregud, det er måte på!?!?

#syk #nyrestein #ubrukelig #sykehus 
Heihei. For det første, blogging er kleint. Jeg har hatt utrolig mange blogger opp i gjennom årene, jeg kan ikke en gang huske hvor mange. Jeg har alltid vært veldig glad i å blogge, det ender alltid opp med at jeg lager en ny blogg (jeg har fortsatt cliick.blogg.no, som jeg har hatt lenge, og ikke kommer til å slette). Men har alltid slettet bloggene fordi det er noe som hele tiden sier at blogging er kleint, hver gang jeg skriver ett innlegg er det en liten stemme i hodet mitt som sier "det er så kleint". Jeg tenker aldri på det når jeg leser andre sine blogger, med mindre bloggen bare består av kleine fjortisbilder. Det som gjør blogging kleint er når kjente, venner og slikt, leser bloggen, det er superkleint. Jeg leser bloggene til de jeg kjenner, tenker ikke over det. Men tanken på at folk skal lese det jeg legger ut og det jeg skirver er bare helt på trynet til tider. 

 #kleint #fjortis


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Februar 2018 · Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.