Herlighet. Her om dagen var jeg innom starbucks for å kjøpe en islatte, så jeg spurte om jeg kunne få en islatte, hu bak kassa svarte som tidenes bitch "Mener du iced latte?" med ekstra trykk på iced, og ser dumt på meg. Er det muuulig?! Skal det være så vanskelig. Men jeg fikk jo islatten min da.

Akkurat nå har jeg pause på jobb og vet ikke hva jeg skal fordrive tiden med. Jeg virkelig hater å ha pause, det er så kjedelig. Vanligvis vil jeg bare få det overstått, det tar meg ikke en halvtime å få i meg litt mat. Så da sitter jeg her, og bare venter.

Har forresten begynt å lage islatte hjemme, den smaker så vanvittig godt, beste jeg har smakt!
Det må være de beste øyenskyggene jeg noen gang har prøvd. Har hatt lyst på det kjempelenge, men har igrunnen tenkt at det bare er oppskrytt. Men her om dagen da lil sis var på besøk sitter hun og sier "du trenger vel et sånn du Heidi, hæ??".
Jeg er somregel skikkelig tissetrengt når jeg hopper av bussen og labber hjem fra jobb, så da er det jo bare å få låst seg inn i leiligheten og løpe ned å tisse. MEN i går da jeg kom hjem var det en haug av flymaur på veggen og vinduet rett bak selve doen, aldri i livet om jeg skulle sette meg ned på doen med en haug av flyvemaur som omtrent regnet ned fra veggen, jeg kunne høre et lite klask i gulvet for hver maur som falt ned. Ikke hadde jeg noe form for sånn insektsspray, så jeg brukte litt hårspray og begynte å ta en og en maur med papir. Og det verste med hele greia var at jeg nesten fikk dårlig samvittighet når jeg trykka maur etter maur flat og kasta i do. Æ det muuuli hæ?! Tok sin tid, fikk dem bort.I dag har jeg så vanvittig mye jeg skal få unnagjort. Nesten alt som skal gjøres, er innendørs, som å støvsuge, vaske tøy og andre morsomme ting. Og det blir jo enda mer morsomt når det er superfint vær ute.. Været har vært helt supert de siste dagene, og jeg har jobbet kveld hver dag, så i dag skal vaskingen gjøres i full fart, for så å ut i sola.
Joda, i sommer skal jeg gjøre noe som jeg ser for meg blir sinnsykt skummelt, samtidig som det kan bli kjempemoro! Det at noen kan stole såpass mye på meg og mine så ganske godt bortgjemte fotoferdigheter, er helt sykt.

Heldigvis har jeg jo hele media-squadden min der, fra vi alle gikk media på videregående. Hvis dere ikke har skjønt det, ut i fra teksten og overskriften, så har det seg jo da slik at jeg skal ta bryllupsbilder for ei venninne. Gruer livskiten ut av meg, fordi jeg føler det er såpass viktige bilder - og det at jeg skal ta dem, shit asså! Men men, jeg gleder meg også, blir nok helt topp!
Juhuuu. Det er fredag og guess what?! Jeg har fri, både i dag og i morgen. Vanligvis holder jeg på å bli sprø når jeg har fri, rastløs og lite å finne på. I dag derimot; jeg har vaska hele leiligheten, bortsett fra badet som står for tur. Dagen har flydd, og nå er det på tide å lage middag. God helg.
Det er ikke ofte det skjer, men nå har jeg frihelg og den skal utnyttes! Etter jobb i dag tok vi oss en kjapp tur på heia for så å kjøre ned på Europris og kjøpe en grill, med dette været som vi hadde i dag måtte det jo grilles.

I morgen tenkte vi å ta en spontantur til Preikestolen. Først noen timer i bil, så noen timer opp og ned til Preikestolen, så en god del timer hjem igjen. Morrrro. Bortkasta, hele dagen ryker jo, neida, jeg har alltid hatt lyst til å ta turen dit, gleder meg!!
Helluuu. Det var helt fantastisk å våkne i dag og vite at det var fri, og vi fikk jo til og med fint vær med på kjøpet!

Har fått vanvittig mye ut av dagen. Tidenes frokost, fått sett litt serier (hah, mye ut av dagen du liksom; tv er tingen), gått tre skogsturer og spist på Fabriken. Ja, jeg skrev ikke feil, Fabriken, med en k. Koseligste bakeriet/pizzeria(?) i hele bygda. Love it!

Joda. Jeg og Christoffer har labbet tur som gale i dag. Det er en app som heter Trimpoeng hvor man kan melde seg på diverse greier, for eksempel Milevis med bygda - som treningssenteret Cardio24 arrangerer. Man får forskjellige poeng, ut i fra hvor lange turene er og "sjekker inn" når man er på et spesielt sted på de forskjellige turene. Vi skulle igrunnen bare ta en liten gåtur, men så tok det jo helt av. Var like før jeg gikk i bakken mot slutten, siste turen vi tok var rett opp ei vanvittig skråning, bare fjell, kanta trær og masse mose man sank langt nedi - ikke visste vi helt hvor vi var eller hva vi hadde begitt oss ut på, men vi kom oss frem og ikke minst hjem igjen..
Joda. Fin søndag med lil'sis. Vi tok oss rett og slett en tur opp på hytta i det fine høstværet, fikk tatt litt bilder og luftet oss. Gudd nait.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· InstagramDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits