hits

Det absolutt beste med vinteren må være å kose seg inne med masse levende lys og en god film. Snart kan jeg vel si en god julefilm. Åh som jeg gleder meg til å se julefilmer og pynte til jul - det må da snart være innafor, det er jo ikke mange ukene igjen til jul.
Altså.. nå er vi snart i midten av november (ish - det var vel å ta litt hardt i, men uansett), tida går så utrolig fort. Det er jo snart jul!

Tre eksamener igjen så er dette semesteret over, det skal bli så godt. Jeg tror jeg må være tidenes lateste student. Jeg er så flink at jeg har lest en av tolv pensumbøker og er jo på ingen måte forberedt på eksamen som venter 17.november (+ levere hjemmeeksamen) og 14.desember. (Trøster meg selv med at jeg jobber hver ukedag i tillegg til annenhver lørdag og faktisk har klart å komme i mål med de to obligatoriske innleveringene vi har hatt, for det hadde jeg aldri trodd skulle gå, men det gikk!)

Sååå da er det bare å krysse fingrene for at eksamen går bra!
Herlighet. Jeg fikk utlevert hjemmeeksamen for snart to uker siden, eksamen går ut på å skrive to til fire sider som kunne vært i avisen eller i et magasin - OG JEG ER HELT BLANK! Har ikke en eneste ide om hva jeg kan skrive om. Da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående skrev jeg leserinnlegg osv. i hytt og pine (ja jeg var en av dem), jeg hadde alltid noe på hjertet for å si det på den måten. Jeg må jo komme på noe snart, for om ikke lenge skal den leveres og jeg må få begynt å pugge til de vanlige eksamenene, henger litt etter her ja..

// den obligatoriske kaffen før jobbDenne helgen har flydd avgårde. Både i går og i dag har vi seriøst hatt verdens beste frokost. Ei pakke med egg varer ikke lenge her i hus, spiser opp ei stor pakke alene før uka er omme. Det er sunt; men kanskje ikke i så store mengder? Aner ikke, godt er det ihvertfall.

Soooo back tu wørk tomorrow, en haug med julevarer og påfylling. Juhuuuu. 5 paller!! Blir morro.
Goood morgen. Allerede før kl 12:00 i dag hadde jeg vært på butikken, svidd av 800kr på mat, ryddet leiligheten og hengt opp en klesvask.

Forrige uke så Christoffer en dokumentar på Netflix om mat og hva kjøtt gjør med kroppen vår, og bestemte seg derfor for at vi to (VI TO!? Jeg også??) skulle prøve å spise vegetar-mat de to neste ukene. Dette kan bli spennende og jeg har virkelig ikke troa på at vi kommer til å klare det. Jeg elsker kjøtt, det er jo halve middagen. Brukte et par timer i går på å finne vegetar-oppskrifter, det blir jo som å bare spise grønnsakene uten kjøttet. Og nesten alle oppskriftene inneholdt squash, jeg vet ikke om jeg liker squash ei gang - hope so!
Hellau. I går etter jobb tok vi begge i og ryddet leiligheten, vasket litt og deretter tok turen på butikken for å handle litt mat. Jeg kan faktisk ikke huske hva vi spiste?? Herlighet.

I dag var planen å lese litt, 3-4 kapitler. Prøver å henge med på skolen, men det skal ikke være lett når man jobber fult i tillegg. Når jeg kommer hjem etter en lang dag på jobb, så har jeg stort sett ikke lyst til å sette meg ned og lese. Har heller ikke lyst til å bruke hele frihelger på å lese, men kan ikke alltid få det som en vil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har fått opp et par rammer på veggen, skal etterhvert få handlet flere og henge opp en stor flekk med rammer, bildene som er i skal selvfølgelig ikke være der, har prøvd å bestille et par plakater fra wish, så vi for se hvordan de ser ut når de kommer. Kan bli spennende. Hater også tvbenken, den ser alltid så rotete ut. Har prøvd flere forskjellige kurver i hyllene, men ingenting funker.
Joda. I did it. Hadde virkelig trodd jeg kom til å feige ut denne gangen også. Men jeg måtte få ideen om kort hår ut av hodet, og det eneste som fungerer da - er å klippe det. Har gjort dette to ganger før, angrer like mye hver gang, men jeg lærer aldri. Så sånn er det. Christoffer vet ingen verdens ting om dette her, og han har sagt hvor mye han hater kort hår, så han får seg en stor overraskelse når jeg kommer hjem fra jobb i kveld. Spennende. Can't wait. Han sa han kunne gå med på å klippe det rett over puppene, det skulle gå fint. Jaja, rett over og noen 2,3,4,5 cm over er vel det samme?
Gudd mårning. I dag våknet jeg av migrene, lenge siden sist, kan ikke si at jeg har savnet det. Men what to do; ikke noe å gjøre med det.

Kom meg opp av senga etterhvert og begynte å lage salat, tok sin tid med et par sittepauser (dramatisk), men ble ferdig til slutt. Har nå bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å lage niste, jeg har en tendens til å bruke mye lenger på lunsj, og det må vi få en stopp på. Kunne spart så vanvittig mye penger på å ikke kjøpe salat på Meny flere ganger i uken. Blir dyrt.

Anyways, ha en fin dag.
Hellllluu. Nå har jeg fått skrudd sammen stolene og satt dem på plass. Se så fine de er da. Gotta love them altså.

Det er søndag, og det betyr film. Begge to ligger rett ut på sofaen, jeg er en smule forkjøla og han ligger med feber. Så vi blir nok her resten av dagen; eneste er at vi må vel kanskje finne oss litt middag. Blir ikke bedre av å sulte lizzzom, eller hva? Ha en fin søndag.
Herlighet. Her om dagen var jeg innom starbucks for å kjøpe en islatte, så jeg spurte om jeg kunne få en islatte, hu bak kassa svarte som tidenes bitch "Mener du iced latte?" med ekstra trykk på iced, og ser dumt på meg. Er det muuulig?! Skal det være så vanskelig. Men jeg fikk jo islatten min da.

Akkurat nå har jeg pause på jobb og vet ikke hva jeg skal fordrive tiden med. Jeg virkelig hater å ha pause, det er så kjedelig. Vanligvis vil jeg bare få det overstått, det tar meg ikke en halvtime å få i meg litt mat. Så da sitter jeg her, og bare venter.

Har forresten begynt å lage islatte hjemme, den smaker så vanvittig godt, beste jeg har smakt!
Det må være de beste øyenskyggene jeg noen gang har prøvd. Har hatt lyst på det kjempelenge, men har igrunnen tenkt at det bare er oppskrytt. Men her om dagen da lil sis var på besøk sitter hun og sier "du trenger vel et sånn du Heidi, hæ??".
Jeg er somregel skikkelig tissetrengt når jeg hopper av bussen og labber hjem fra jobb, så da er det jo bare å få låst seg inn i leiligheten og løpe ned å tisse. MEN i går da jeg kom hjem var det en haug av flymaur på veggen og vinduet rett bak selve doen, aldri i livet om jeg skulle sette meg ned på doen med en haug av flyvemaur som omtrent regnet ned fra veggen, jeg kunne høre et lite klask i gulvet for hver maur som falt ned. Ikke hadde jeg noe form for sånn insektsspray, så jeg brukte litt hårspray og begynte å ta en og en maur med papir. Og det verste med hele greia var at jeg nesten fikk dårlig samvittighet når jeg trykka maur etter maur flat og kasta i do. Æ det muuuli hæ?! Tok sin tid, fikk dem bort.I dag har jeg så vanvittig mye jeg skal få unnagjort. Nesten alt som skal gjøres, er innendørs, som å støvsuge, vaske tøy og andre morsomme ting. Og det blir jo enda mer morsomt når det er superfint vær ute.. Været har vært helt supert de siste dagene, og jeg har jobbet kveld hver dag, så i dag skal vaskingen gjøres i full fart, for så å ut i sola.
Joda, i sommer skal jeg gjøre noe som jeg ser for meg blir sinnsykt skummelt, samtidig som det kan bli kjempemoro! Det at noen kan stole såpass mye på meg og mine så ganske godt bortgjemte fotoferdigheter, er helt sykt.

Heldigvis har jeg jo hele media-squadden min der, fra vi alle gikk media på videregående. Hvis dere ikke har skjønt det, ut i fra teksten og overskriften, så har det seg jo da slik at jeg skal ta bryllupsbilder for ei venninne. Gruer livskiten ut av meg, fordi jeg føler det er såpass viktige bilder - og det at jeg skal ta dem, shit asså! Men men, jeg gleder meg også, blir nok helt topp!
Juhuuu. Det er fredag og guess what?! Jeg har fri, både i dag og i morgen. Vanligvis holder jeg på å bli sprø når jeg har fri, rastløs og lite å finne på. I dag derimot; jeg har vaska hele leiligheten, bortsett fra badet som står for tur. Dagen har flydd, og nå er det på tide å lage middag. God helg.
Det er ikke ofte det skjer, men nå har jeg frihelg og den skal utnyttes! Etter jobb i dag tok vi oss en kjapp tur på heia for så å kjøre ned på Europris og kjøpe en grill, med dette været som vi hadde i dag måtte det jo grilles.

I morgen tenkte vi å ta en spontantur til Preikestolen. Først noen timer i bil, så noen timer opp og ned til Preikestolen, så en god del timer hjem igjen. Morrrro. Bortkasta, hele dagen ryker jo, neida, jeg har alltid hatt lyst til å ta turen dit, gleder meg!!
Helluuu. Det var helt fantastisk å våkne i dag og vite at det var fri, og vi fikk jo til og med fint vær med på kjøpet!

Har fått vanvittig mye ut av dagen. Tidenes frokost, fått sett litt serier (hah, mye ut av dagen du liksom; tv er tingen), gått tre skogsturer og spist på Fabriken. Ja, jeg skrev ikke feil, Fabriken, med en k. Koseligste bakeriet/pizzeria(?) i hele bygda. Love it!

Joda. Jeg og Christoffer har labbet tur som gale i dag. Det er en app som heter Trimpoeng hvor man kan melde seg på diverse greier, for eksempel Milevis med bygda - som treningssenteret Cardio24 arrangerer. Man får forskjellige poeng, ut i fra hvor lange turene er og "sjekker inn" når man er på et spesielt sted på de forskjellige turene. Vi skulle igrunnen bare ta en liten gåtur, men så tok det jo helt av. Var like før jeg gikk i bakken mot slutten, siste turen vi tok var rett opp ei vanvittig skråning, bare fjell, kanta trær og masse mose man sank langt nedi - ikke visste vi helt hvor vi var eller hva vi hadde begitt oss ut på, men vi kom oss frem og ikke minst hjem igjen..
Joda. Fin søndag med lil'sis. Vi tok oss rett og slett en tur opp på hytta i det fine høstværet, fikk tatt litt bilder og luftet oss. Gudd nait.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Januar 2018 · November 2017 · Oktober 2017 · September 2017 · August 2017 · Juli 2017 · Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Desember 2016 · Mai 2016 · April 2016 · Mars 2016 · Februar 2016 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Diverse · Film · Foto · Hverdag · Instagram · TegningSøk i bloggen
Linker


· INSTAGRAM · INTERIØR INSTAGRAMDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.